İŞKUR Gençlik ve Spor Bakanlığı Van kura sonuçları açıklandı!

İŞKUR aracılığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı'na alınacak olan personel alımı başvurularının sona ermesinden sonra koru sonuçları il il açıklanmaya başladı.

SİYASET 5.03.2019 11:33:39 0
İŞKUR Gençlik ve Spor Bakanlığı Van kura sonuçları açıklandı!
Tarih: 01.01.0001 00:00

Gençlik ve Spor Bakanlığı GSB, İŞKUR aracılığıyla 3 bini aşkın kişi için işe alım başvurusu yapıldı. GSB'ye alınacak olan işçiler için yapılan başvuru sonucunda noter huzurunda yapılacak olan kura çekimleri için başvuran bireylerin heyecanlı bekleyişi sürüyor. Tüm illerde kurulan komisyonlarla gerçekleştirilen GSB kura çekilişleri bazı illerde açıklanmaya başladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı da resmi internet sitesi üzerinden açıklama yaparak, kura sonuçlarının tamamı açıklandıktan sonra sitemiz üzerinden takip edebilirsiniz dedi. İşte bazı illerde GSB sürekli işçi alımı kura sonuçları ve detaylar...

İŞKUR aracılığıyla yapılan başvurularda 3 bin 243 kişiden 278'i engelli, 146'sı ise eski hükümlüler arasından seçilecek. Tüm illerde kurulan komisyon aracılığıyla gerçekleştirilen kura çekilişine göre asil ve yedek adaylar belirlendi. İl müdürlüklerinin noter huzurunda belirlenen adayların listesini Gençlik ve Spor Bakanlığı merkezine göndermesinin ardından kura sonuçları, bakanlığın sistemini hazırladığı sayfa üzerinden erişime açılacak.

KURA SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!