İpekyolu Belediyesi’nde eş başkanlardan ilk genelde…

İpekyolu Belediye Eş Başkanları Şehsade Kurt ve Azim Yacan görevlerine başlar başlamaz ilk genelgelerini yayınladılar. Genelgeye göre, başkan yardımcısı ve müdürlerin ikinci bir emre kadar imza yetkileri kaldırıldı.

SİYASET 18.04.2019 13:27:15 0
İpekyolu Belediyesi’nde eş başkanlardan ilk genelde…
Tarih: 01.01.0001 00:00

  Mazbatalarını 17 gün sonra alan İpekyolu Belediye Eş Başkanları Şehsade Kurt ve Azim Yacan belediye girişinde büyük bir coşkuyla karşılandılar. Daha sonra zılgıtlarla makam odasına geçerek tebrik ziyaretlerini kabul etti. Eşbaşkanlar Yacan ve Kurt ilk işleri belediyenin tüm birim çalışmalarını kontrol altına almak için genelge yayınladı.

   Yayınlanan genelgeye göre; *İpekyolu Belediyesi’nde başkan yardımcısı ve müdürlerin görevleri ikinci bir emre kadar imza yetkileri kaldırıldı. Temizlik araçları hariç tüm araçlar belediye garajına çağrıldı. Hiçbir satın alma, ödeme, harcama, ihale, doğrudan temin, mal ve hizmet alımı, personel alımı, araç kiralama, gayrimenkul kiralama, satmak v.b. tüm işlemler durduruldu. Sağlık raporu ve doğum izni dışındaki tüm izinler iptal edilip ve dışarda olan tüm personel göreve çağrıldı. Yapılacak tüm işlemler eşbaşkanlık makamının bilgisi dahilinde yapılacağı duyuruldu.Bölge Gazetesi Haber Merkezi