İNSAN VE ŞEREF...

Sizler ŞEREFSIZSINIZ...

SİYASET 12.03.2020 23:10:47 0
İNSAN VE ŞEREF...
Tarih: 01.01.0001 00:00

İNSAN VE ŞEREF...

İnsanın şerefi neresidir ?

Her insanın kalbine, zihnine, ruhuna yuva kuran şeyler vardır. Bunlar insandan insana değişir. Kimine dünya malı, kimine şehvet, kimine dava, kimine başka bir şey yuva kurar. Bunların ne olduğuna iyi bakmak ve karşımızdakine ona göre tavır almak icap eder.

   Yaşadığımız dünyada ŞEREF naraları atıp ŞEREFTEN YOKSUN o kadar çok insan görünümlü mahlukla karşılaşıyoruz ki, bunların gerçek yüzünü fırsat ellerine geçince yaptıkları şerefsizlikleri görünce anca anlayabiliyoruz.

    Deprem olur enkazlar da yardım bahanesiyle insanların paralarının altınlarının peşine düşenler. Ev kiralarını beş katına çıkaranlar. Gelen yardımları ihtiyacı olmamasına rağmen alanlar. Sizler ŞEREFSiZSiNiZ...

    Ramazan ayı geldiğinde sebzenin, etin, ekmeğin ve temel gıdaların fiyatını fahiş şekilde artıranlar. Garibin gurabanın hakkını yiyenler onların emeğini sömürenler. Soğanı, patatesi depolarda stoklayıp uçuk fiyatlara satanlar dininiz, ırkınız, milliyetiniz her neyse sizler ŞEREFSiZSiNiZ...

   CORONA denen biyolojik savaş virüsünün ülkemize gelmemesine üzülüp, Sanal ortamda bir çok yalan paylaşım ve haberle insanları tedirgin edip akabinde elinde stokladığı maske ve hijyen malzemesini manyak  fiyatlara satanlar sizler ŞEREFSiZSiNiZ..

   Bakıyoruz bu iğrenç davranışı toplumda kendini dini bütün olarak lanse edenlerde yapıyor; ateist diye nitelendirilende. Vatan sever diye bilinen de yapıyor, sosyal demokrat geçinen de. Maalesef burada sormak  gerekir ŞEREF İNSANIN NERESINDE ? Bence Şeref insanların vicdanında .Vicdanı olmayanın şerefi de olmuyor.