İlhan: Gürpınar eski günlerini arıyor

Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan, partilerinin Gürpınar ilçe kongresinde yaptığı konuşmada, Gürpınar’ın bir dönemler tarım ve hayvancılıkta çok iyi durumda olduğunu, son yıllarda ise birçok köy ve mezranın boş olması

SİYASET 12.03.2021 13:52:45 0
İlhan: Gürpınar eski günlerini arıyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Saadet Partisi Gürpınar İlçesi 6. Olağan Kongresi yapıldı. Kongreye, Van İl Başkanı Özay İlhan ile yönetim kurulu üyeleri ve delegeler katıldı. Kongrede konuşan Van İl Başkanı Özay İlhan ilçenin son durumunun üzücü olduğunu belirtti.

İl Başkanı Özay İlhan "Türkiye'nin en büyük yüzölçümüne sahip İlçe olmasına karşın bugün ne yazık ki bir çok köy ve mezra boş konumdadır. Coğrafi konumu itibariyle tarım ve hayvancılık için ideal bir konuma sahip olan ilçemiz ne yazık ki eski günlerini aramaktadır. Gürpınar ilçemizin yeniden tarım ve hayvancılıkta ayağa kaldırılması için mutlaka doğru yatırımlar yapılmalıdır” dedi. Öte yandan İlçe Başkanlığı’na yeniden seçilen Erhan Erdoğan ise, Gürpınar'ın her alanda gelişmesi ve kalkınması için çalışacaklarını belirterek, kongreye katılanlara teşekkür etti.