HÜDA PAR Van İl Başkanı Rasim Sayğın Güven Tazeledi

Hür Dava Partisi Van 3. İl Olağan kongresi gerçekleştirildi.

SİYASET 8.11.2020 23:23:27 0
HÜDA PAR Van İl Başkanı Rasim Sayğın Güven Tazeledi
Tarih: 01.01.0001 00:00


 Avukat Rasim Sayğın yeniden il başkanlığına seçilerek güven tazeledi.
Hür Dava Partisi HÜDA PAR Van 3. İl Olağan kongresi İl Başkanı Rasim Sayğın, parti üyeleri ve pandemi kuralları nedeni ile sınırlı halkın katılımı ile gerçekleştirildi. Tek listeyle gidilen seçimde Rasim Sayğın yeniden İl Başkanlığına seçildi.
Kongrede Van il başkanı Rasim Sayğın bir açılış konuşması gerçekleştirdi.
Van İl Başkanı Rasim Sayğın yaptığı konuşmada, "Bizler Van İl Teşkilatını 31.01.2013 tarihinde Genel Başkanımızın ve dava arkadaşlarımızın teveccühü ile İl başkanı olarak atanmak sureti ile kurduk. Bir dönem başkanlığa ara verdikten sonra bugün yeniden İl başkanlığına seçildim. Bu süreç içerisinde birçok hizmetlerde bulunduk. Şunu belirtmek isterim ki, böyle kutlu, onurlu ve izzetli bir davanın bu dünyada insana kazandıracağı şey de onurdur, izzettir, şereftir. Ahirette karşılığı ise Allah'ın sonsuz lutfuna mazhar olmaktır." ifadelerini kullandı.
İslam düşmanlarının bu toplumu ifsat etmeye, her türlü İslami ve ahlaki değerleri ortadan kaldırmaya çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Sayğın, "Allah'ın izniyle HÜDA PAR, toplumu düşürmeye çalıştıkları bu gafletten kurtarmak için, bu toplumun ihyası için vardır. Bu yüce değerleri yeniden ihya ile bu değerlere sahip olan ve bunları hayatında uygulayan bir insan ve toplumu yeniden inşa etmek gerekir. Bu uğurda elimizden gelen çabayı sarf etmek, her türlü olumsuz dış şartlara rağmen, özünü korumaya çalışan ve bu saldırılara direnen bizlere bir borç ve görevdir. Türkiye'de de HÜDA PAR siyasetin mihenk taşı olmuştur. Zira kuruluşumuzdan beri hep şunu söyledik biz Hakkı söyleyeceğiz, velev ki bu bizim zararımız olsun, kişisel hiçbir menfaat peşinden koşmadık, halka yalan söylemeyeceğiz, bu sözler söylenmiş olsun diye söylenmiş olan sözler değildir, fiiliyatta da bu sözünün gereğini yaptık. Birçok meseleyle Hakkı söyleyip, Hakkı yaptık ki artık bize karşı duranlar bile, bir süre sonra bizim söylediğimizi söylemeye başladılar. Şartlar ne olursa olsun Bizler daima milletimizin yanında kalmaya devam edeceğiz. " şeklinde konuştu.

Alaattin Güçlü/Vanolay