Hüda Par heyetinden Marangozlar Sitesi esnafına ziyaret…

Hür Dava Partisi Van İl Başkanlığı heyeti, Marangozlar Sitesi esnafını ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi ve taleplerini not aldı.

SİYASET 22.12.2019 09:36:23 0
Hüda Par heyetinden Marangozlar Sitesi esnafına ziyaret…
Tarih: 01.01.0001 00:00

Hüda Par Van İl Başkan Yardımcısı Faruk Tasan ve beraberindeki bir heyet,  Marangozlar Sitesi esnafını ziyaret etti.

Ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getiren esnaflar, sorunların dinlenerek çözüm arayışına girilmesinden çok memnun olduklarını ifade ettiler.

izmir bayan escort

        Ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan Van İl Başkan Yardımcısı Faruk Tasan, parti olarak yapmış oldukları ziyaretlerde esnafın sıkıntısına kulak verdiklerini ve esnafın taleplerini ilgili yerlerle paylaşmak için not aldıklarını belirtti.

        Tasan, “Gördüğümüz genel veya özel aksaklık teşkil eden sorun ve sıkıntıları not alıyor ve gerekli kurum ve kuruluşlara bildiriyoruz. Van ve esnafı bizden memnun ve bizde bu memnuniyetin devam etmesi, sorunların çözümü için yoğun bir çaba içerisinde olduğumuzu ifade ettik. Esnafımız arasında ayırım gözetmeksizin, sorunlarına çözüm arama konusunda kararlıyız. Bu hususta yetkililere de ‘daha duyarlı olmaları’ çağrısında bulunuyoruz” ifadelerini kullandı.

      Tasan, sözlerine devamla, “Esnafımız genel olarak biriken vergi borçlarının  taksitlendirilmesini ve bir kısmı da olsa silinmesini dile getirdi. Bundan dolayı birçok esnafın mağdur olduğunu dile getirdiler” şeklinde konuştu.