Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak Vanlılara teşekkür etti ve Van’ı tanıttı

Bir dizi toplantı ve ziyaretler için Dün Van’a gelen Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak yoğun ilgi gösteren Van halkı için sosyal medya hesaplarından teşekkür mesajı yayımladı.

SİYASET 28.12.2019 22:31:20 0
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak Vanlılara teşekkür etti ve Van’ı tanıttı
Tarih: 01.01.0001 00:00


Dün Van'a gelerek Van Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen "Türkiye İçin Değişim Başlıyor, Van İş Dünyası Buluşması" toplantısından sonra esnafla bir araya Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak Vanlılardan yoğun ilgi gördü. 

Toplantı sonrası Van sokaklarında gezen, esnaf ve halkla sohbet eden Bakan Albayrak vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Gördüğü yoğun ilgiden memnun olan Bakan Albayrak, o anları twitter hesabından "Serhat şehri Van'da son olarak esnafımızı ziyaret ettik." sözleriyle paylaşmıştı.

VAN TANITIMINA ÖNEMLİ DESTEK
Bugün de sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı video ile Van halkına teşekkür eden, Bakan Albayrak, Van’ın tanıtımına da büyük destek verdi. 

#Türkiyeiçin Değişim Başlıyor hastagı ile Vana övgüler yağdıran paylaşımda Bakan Albayrak Van'a ve Van halkına ilgilerinden dolayı teşekkür etti. Vangölünden, binicilik merkezine, Van Kalesi’nden kilim dokuma tezgahlarına kadar Van’ın güzelliklerininin yer aldığı videoda, Bakan Albayrak’ın Van ziyaretinden ve toplantılardan çeşitli kesitler de yer aldı. 

VAN’DAN BİRLİK BERABERLİK MESAJI
Van tanıtımı ile yaptığı ziyaretten görüntülerin de yer aldığı videoda yaptığı kısa konuşma ile birlik ve beraberlik mesajı da veren Bakan Albayrak, “Birlik beraberlik içerisinde çok daha fazla çalışarak ekonomik olarak da büyük ve güçlü Türkiye noktasında hedeflerimize ulaşacağız. Bu ülke, bu toplum ve bu millet bir ve beraber olduğu sürece, bu beraberlik noktasında neleri başarabildiğimizin tarihimizde sayısız örnekleri var.” diyerek birlik ve beraberlik içerisinde çok çalışmanın güçlü Türkiye’ye ulaşmaktaki önemine dikkat çekti. 
Video, Türkiye İçin Değişim Başlıyor Van görseli ile sona erdi