Hatay’daki yangını PKK üstlendi, Sol ve HDP yine suspus!

Sol-faşist örgüt PKK’nın uzantısı “Ateşin Çocukları İnisiyatifi”nin Hatay’daki yangını üstlenmesinin ardından ekolojik yaşam zırvasını dilden düşürmeyen Sol ve HDP, üç maymunu oynama moduna geçti!

SİYASET 11.10.2020 17:21:15 0
Hatay’daki yangını PKK üstlendi, Sol ve HDP yine suspus!
Tarih: 01.01.0001 00:00

Sol-faşist örgüt PKK’nın uzantısı “Ateşin Çocukları İnisiyatifi”, Hatay’daki yangını üstlendi, eylemi yaptıklarına dair videolar paylaştı.

Örgüt, yakın zamanda yaklaşık 6 ilde çıkan orman yangınlarını da üstlendi.

PKK’nın Hatay’daki orman yangınını üstlenmesinden önce sol çevreler ve HDP, devlet yetkililerini suçlayan açıklamalar yaptı. Ancak, örgütün yangını çıkardığını deklare etmesinin ardından her fırsatta ekolojik yaşam zırvasını dile getiren malum kesim, üç maymunu oynama moduna geçti!

HDP’den yapılan açıklamada, Hatay’da yanan alanların maden alanları için ruhsatlandırıldığı, ormanların sermayeye teslim edilmek istendiği ve binlerce ağaç ve canlının yok edilmek istendiği belirtildi. Binlerce ağacı yakan ve çok sayıda canlının yakılmasına neden olan PKK olduğu ortaya çıkınca ekolojik yaşam dostu HDP birden suspus oldu! Ekolojik yaşamla ilgili dile getirilen hassasiyetler ve ilkeler bir anda rafa kalktı!

Hatay Yangını PKK'nın işi mi?Hatay Yangını PKK'nın işi mi?

Öte yandan, HDP kontenjanından meclise giren ve şimdi TİP Hatay milletvekili olan Barış Atay’da sabotaj eyleminde bulunan halk düşmanlarından hesap sorulması gerektiğini ifade etti. Ancak, Atay gibiler halk düşmanı PKK’nın ismini anarak kınama yapacak kadar ilke sahibi değiller. Biz de Barış Atay gibi devlet yetkililerinin yangını çıkaran halk düşmanı PKK çetelerinden hesap sormasını talep ediyoruz.

untitled-5.jpg

untitled-4-002.jpg