Hallaç, İpekyolu İlçe Başkanlığı başvurusunu yaptı

Ak Parti İpekyolu İlçe kurucularından Abdulkerim Hallaç, İpekyolu İlçe Başkanlığı için başvuruda bulundu.

SİYASET 19.12.2019 18:16:08 0
Hallaç, İpekyolu İlçe Başkanlığı başvurusunu yaptı
Tarih: 01.01.0001 00:00

     Van Ak Parti teşkilatlarında değişim ve kongre heyecanı yaşanırken yeni dönemde görev almak isteyen siyasiler kollarını sıvayıp, başkanlık başvurularını yapmaya devam ediyor.


      Söz konusu süreçle ilgili Ak Parti İpekyolu İlçe kurucularından Abdulkerrim Hallaç' ta önce gün Ak Parti İpekyolu İlçe Başkanlığı için dilekçesini parti yetkililerine teslim etti.

 
           Hallaç adaylığı ile ilgili düşüncelerini gazetemizle paylaşarak, “2001’de Kurucu olduğum Ak Partide beş yıl Bostaniçi Belde Başkanlığı ve  beş yıl İpekyolu ilçemizde birçok birimde başkan yardımcısı olarak görev yaptıktan sonra şimdi İpekyolu ilçe Başkanlığı için resmi başvurumu yaptım. On sekiz yıldır Ak Partide büyük bir şerefle siyaset yapmış biri olarak, Cumhurbaşkanımız ve dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile aynı kulvarda yürümekten büyük bir onur duydum. Bugün de hiç bir zorlu görevden kaçınmadan severek, isteyerek canı gönülden partime İpekyolu ilçemize en üst seviyede hizmet etmek için yola çıktım. Hakkımda hayırlısı olsun temennisi ile tüm dava kardeşlerimizin, teşkilat mensuplarımızın dua ve desteklerini bekliyorum” ifadelerini kullandı.