Gülaçar'dan konuyla ilgili açıklama

Van Milletvekili Gülaçar'dan yaşanılan intihar girişimi olayı hakkında bir açıklama yaptı.

SİYASET 28.11.2019 11:32:14 0
Gülaçar'dan konuyla ilgili açıklama
Tarih: 01.01.0001 00:00

Bazı yandaş medya grupları tarafından yapılan haberde, AK Parti Van Milletvekili ve aynı zamanda AK Parti MKYK üyesi olan Osman Nuri Gülaçar'ın makamında  bir kişinin intihar ettiği iddiasında bulunmuştu.

Konuyla ilgili kişisel sosyal medya hesabında açıklamalarda bulunan Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar, şahsın psikolojik sorunlarının olduğunu ve kendisi ile yakinen ilgilendiğini söyledi.  Gülaçar, 'sara' rahatsızlığı olduğunu belirtti.

Milletvekili Gülaçar'dan yapılan açıklamada;

Erkan adlı şahsı yıllardır tanıdığım bildiğim bir genç kardeşimiz.  Psikolojik sıkıntıları olduğu için de yıllardır ilgileniyoruz. Ailesi ve yakın çevresi biliyor. Zaman zaman Ankara’ya gelir misafirimiz olur. Dün ve bugün de misafir ettik ilgilendik. Ailevi problemlerinin olduğunu biliyoruz. Genel kurul çalışmaları için ayrıldıktan sonra bir hadisenin yaşandığı bilgisini aldık.

Odatv adlı İnternet sitesinde yer alan haberde, odadan kovma gibi gerçeklikle alakası olmayan iddialara yer verilmesi iftiradan başka birşey değildir.

Olayın aslını araştırmak için gösterilen çabaya saygımız sonsuz, medyanın gayreti de devam etmelidir. İftiradan başka bir kelimeyle ifade edilmeyecek iddialar için derhal hukuki adımlar atılacaktır. İftirayı, manipülasyonu meslek edinmiş, Gazetecilik mesleğine leke süren bu insanların bir an önce bu alışkanlıklarını terk etmeleri gerekmektedir.

Son olarak bahse konu kardeşimizi ziyaret ettim kardeşimizin durumu iyi, sağlığı sıhhati yerinde. Daha önce de benzer teşebbüslerde bulunduğu bilinmektedir. Bu kardeşimizin sıkıntılarıyla daha önce nasıl ilgilendiysek bundan sonra da ilgilenmeye devam edeceğiz.

kaynak: vanhavadis