Görme engelliler, sorunlarını Başhekimle konuştu

Van Altı Nokta Körler Derneği ile Van Altı Nokta Görme Engellileri Spor Kulübü yöneticileri, Van Sağlık Bilimleri Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Sebahattin Çelik ile görüştü.

SİYASET 30.10.2019 11:24:36 0
Görme engelliler, sorunlarını Başhekimle konuştu
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Fazıl Bor, Van Altı Nokta Görme Engellileri Spor Kulübü Başkanı Mail Tam ile her iki kuruluşun yönetim kurulu üyeleri, Van Sağlık Bilimleri Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Sebahattin Çelik’i makamında ziyaret etti. 

Ziyaretle ilgili bilgi veren Bor ve Tam, Başhekim Çelik ile görme engellilerin hastaneyle ilgili yaşadıkları sorunları aktardıklarını söyledi.

Muayene önceliği, başka illere sevklerde kolaylık, var olan raporların düşük gösterilmemesi ve dış kapıda bulunan çağrı butonu konusunu Başhekim ile görüştüklerini ifade eden Bor ve Tam, “Başhekimimiz de tüm konularda elinden gelen yardımı esirgemeyeceğini, ancak doktorun vereceği rapor konusunda bir yapacağının olmadığını söyledi. Biz de kendisine teşekkür edip hastaneden ayrıldık” diye konuştu.
Haber: Adil HARMANCI

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi Editör: