Firari FETÖ'cü Emre Uslu'dan, gündemi sarsan olaylara dair skandal yorum

2020’de yaşanan depremler, çığ felaketleri ve uçak kazası sonrası paylaşım yapan firari terörist Emre Uslu, akılalmaz sözler kullandı.

SİYASET 6.02.2020 19:02:51 0
Firari FETÖ'cü Emre Uslu'dan, gündemi sarsan olaylara dair skandal yorum
Tarih: 01.01.0001 00:00

FETÖ'cü teröristler Türkiye'nin başına bir bela bir müsübet gelmesi için dua ediyorlar. Yaşanan son deprem, çığ faciası ve uçak kazası sonrası ettikleri bedduaların tuttuğuna inanarak mutluluktan uçuyorlar

2020 yılında peş peşe depremler meydana geldi. Özellikle Elazığ’daki deprem ve artçıları büyük paniğe neden oldu. Depremlerin korkusunu üzerimizden atmamamışken çığ felaketleri tüm ülkeyi yasa boğdu. Van’da üst üste yaşanan iki felakette 40’dan fazla vatandaş hayatını kaybetti. Aynı zamanda İstanbul'da Pegasus Havayolları'na ait bir uçak pistten çıktı. Kazada 3 kişi yaşamını yitirdi, 179 kişi yaralandı.

Konuya dair birçok açıklama yapılırken, FETÖ’cülerin zeka seviyesini özetleyen bir paylaşımı firari terörist Emre Uslu yaptı. FETÖ’nün hamisi olan ABD’de sığıntı gibi yaşayan Emre Uslu, felaketlerin sebebini iktidarın düşmek üzere olmasına bağladı.

Twitter hesabından paylaşım yapan Emre Uslu, “Otoriter bir ülkede rejimin yıkılmakta olduğunu gelen felaketlerden anlarsınız. Hayır, ilahi ikaz olduğu için değil, rejim içten içe çürüdüğü için böyle olur. Dıştan bakınca sağlam duran sistemin içten çürüdüğünün habercisidir felaketler ve ona müdahale biçimi. Her şeyi açık eder” ifadelerini kullandı. Uslu’ya birçok tepki mesajı geldi.