FETÖ ile mücadele bitmiştir! Siz hala anlamadınız mı

Herşey Diyanet'tin gelmiş geçmiş en başarılı başkanı Prof. Mehmet Görmez'in FETÖ'cülere ve onların bakiyesi iki tarikatçı gruba yem edilmesiyle başladı.

SİYASET 29.07.2019 10:24:05 0
FETÖ ile mücadele bitmiştir! Siz hala anlamadınız mı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Adminin Yorumu: FETÖ'cülerin bu operasyonuna göz yuman iktidar yetmezmiş gibi geçmişi şaibeli birini atayarak adeta millete "FETÖ ile mücadele bitmiştir" işaretini verdi. O günden sonra kamuda FETÖ'cüleri ihbar edenlere karşı bir savaş başladı.

Siz devletin mahkemelerde bir şekilde tutukladığı FETÖ'cüler dışında hiç iktidar cephesinde FETÖ ile mücadeleye dair bir izlenim gördünüz mü? Göremezsiniz...

Çünkü Cumhurbaşkanı Erdoğan her açılışta yanından eksik etmeyip/ya da birilerinin kendisine zorla dikte edip eksik ettirilmeyip FETÖ İLE İRTİBAT VE İLTİSAKI MUHALEFET PARTİSİ VE MEDYACA YÜZLERCE KEZ GÜNDEME  GELEN ZATA yaptırdığı dua ilemillete "Anlayın artık! Ben bu işi bıraktım..." diyor.

Toplumun sağından soluna, alevisinden sünnisine herkesin tepki verdiği bu adam inadına Erdoğanca görevde tutuluyor. Kurum bitme noktasına gelip yurt dışından tek bir din sorumlusunun ziyaret etmediği bu adam,Erdoğan'ın değil Diyanet ile sorunu olan yurt dışı ve yurt içinde olan maşalarının bir dayatması olmasından başka ne olabilir ki... 

Yani iktidarın bürokrat atama iradesi yok ve galiba görevden alınan ve yeni atananlarda yine birilerinin dikte etmesiyle gerçekleşiyor.Kim bilir belki de Trump'ın ekonomik yaptırım uygulamamasının ardında iktidara verilen geniş bir atama listesi hesabı da olabilir. 

Ve Erdoğan'ın yanından ayırmadığı o zatı muhterem geçen gün, "FETÖ'yü bırakalım başka işlere bakalım" mesajını vererek bir noktada HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK demiş oldu.

15 Temmuz anma gününde de Erdoğan FETÖ'yü ağzına pek almayarak bir noktada tavrını göstermiş oldu. Erdoğan'ın bu ikazına rağmen millet hala FETÖ ile uğraşıyor ve hala kendisini FETÖ ile mücadele etmek ihtiyacı içinde hissediyor.

O haberlerden biri de Yeni Akitte yer aldı. Yeni Akit FETÖ ile mücadelenin bittiğini bilmezmiş gibi hala sosyal medyada FETÖ ile mücadele birimi kurulmasına dair uyarılarını yapmaya devam etmesi gerçekten ilginçti. İşte o nostaljik ve bir o kadar da komik haber:


Yeni Akit'e konuşan Sosyal Medya Uzmanı Melih Esat Açıl, sosyal medyadaki FETÖ tehlikesine dikkat çekerek, "Tehlike çok ciddi boyutta. Devlet FETÖ'nün sosyal medya yapılanması ile mücadele için özel bir birim kurmalı." dedi.

15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra yurtdışına kaçan Fetullahçı Terör Örgütü'nün üst düzey yöneticileri alçak algılarını sosyal medya üzerinden yürütmeye devam ediyor.

FETÖ'nün sosyal medya ayağında ciddi bir yatırımı olduğunu vurgulayan Açıl, kullanıcılara bazı uyarılarda bulunarak, "Sosyal medya kullanıcıları takip ettiği sosyal medya platformlarından edindiği bilgileri mutlaka teyit etmeli. Dönen enformasyon doğrulanmadan kabul edilmemeli." ifadelerini kullandı.

'FETÖ sosyal medya ciddi bir operasyon yürütüyor'

"FETÖ algısını şu anda sosyal medyadan yürütüyor ve örgüte ait hesapların büyük bir çoğunluğu yurtdışından açılıyor." diyen Açıl, "Devlet bu nedenle FETÖ'nün sosyal medya yapılanması ile mücadelede güçlük yaşıyor. Mesela sürekli trendlere giren 'Bold Medya' adında bir kanal var. FETÖ'ye ait olan bu kişilerin yayınladığı videolara yapılan yorumlara baktığınız zaman için de kendilerini Atatürkçü olarak tanımlayan kişiler de var. FETÖ birçok yan hesabıyla birlikte algısını bu şekilde yürütüyor." şeklinde konuştu.

'Devlet mutlaka önlem almalı'

FETÖ tehlikesinin sosyal medyada her geçen gün arttığına dikkat çeken Açıl, sözlerine şöyle devam etti:

"İnsanlar birkaç paylaşımla etkilenmiyor gibi görünebilir ama örgüt düzenli olarak günde yüzlerce paylaşım yapıyor. Devletin kuracağı özel bir birimle hesapların birçoğuna ulaşılabilir. Bu hesaplar zaten kendilerini belli de ediyor.

Yeni Medya dediğimiz akımda yer alan birçok haber sitesi de FETÖ ile ilişki içinde. Örgütün sosyal medya ayağı için çok ciddi yatırımlar yaptığını biliyoruz. Özellikle ülkemizin seçim dönemlerinde ve sinir ucu konularda yoğun bir şekilde devreye giriyorlar. Mesela, 'Suriyelileri istemiyoruz.' diye bir paylaşım açıyorlar. Hastagh'e destek verenlerin büyük bir bölümü örgütün sahte hesaplarından oluşuyor."