Faruk Alpaslan, “Çatak, kendisine yakışanı yaptı’

Van S.S. Hızır Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Alpaslan ile Van Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veysel Koç, Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan'a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

SİYASET 26.04.2019 16:49:56 0
Faruk Alpaslan, “Çatak, kendisine yakışanı yaptı’
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van S.S. Hızır Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Alpaslan ile Van Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veysel KoçÇatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan'a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. 

Ziyarette Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan’a görevinde başarılar dileyen Faruk Alpaslan, “Allah utandırmasın. Allah hayırlı hizmetler yapmanızı nasip eder inşallah” diyerek tebrik etti.

FARUK ALPASLAN, "ÇATAK’IN HİZMET ŞANSI"
Abdurrahman Şeylan’ı seçerek, AK Parti’nin gönül belediyeciliğini seçerek Çatak’ın kendisine yakışanı yaptığını ifade eden Faruk Alpaslan, “Çatak’ın gerçekten güzel hizmetlere ihtiyacı vardı. Şimdi bu hizmetleri yerine getirecek bir belediye başkanına kavuştu. Bizler de elimizden geldiği sürece sizlere yardımcı olmaya çalışacağız. Bu makamlar çok mukaddes makamlardır. Çünkü daha doğmamış çocuğun hakkının olduğu makamlardır. bu gibi makamlarda hakkaniyetle yapılan işler kişiyi evliyaların derecesine çıkartır. Ben başkan Şeylan’ın bu makamda çok güzel hizmetleri yerine getireceğine inanıyorum” dedi.

ABDURRAHMAN ŞEYLAN, "ZORLU BİR ÇALIŞMAYLA GELEN BAŞARI"
Bunca yolu kat ederek ziyarete gelen Başkan Faruk Alpaslan ve ekibine teşekkürlerini ileten Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, zorlu bir seçim çalışması ardından Çatak’a hizmet anlayışının egemen kıldıklarını ifade etti. 

Başarıyı halkın gönlüne dokunarak yakaladıklarına dikkat eçen Şeylan, “zorlu bir seçim çalışması yürüttük. Çatak’ın kuş uçmaz, kervan geçmez köylerine kadar gittim. Kendimi tanıttım. Gençlerle buluştum. Gençlere kendimi tanıttım. Bu çalışmaları yaparken, çoğu köylere parti olarak gitmedim, korumasız tek başıma gittim. O gönüllere dokundum. Sonuç olarak Çatak’ta hizmet anlayışı ideoloji anlayışından üstün geldi” şeklinde konuştu.

ABDURRAHMAN ŞEYLAN, ‘ÇATAK’TAN YALAN SİYASETİNİ ÇIKARDIK’
Seçim sonuçlarının Çatak için çok büyük bir başarı olduğunu vurgulayan Şeylan, “Gittiğim hiç kimseden oy istemedim. Kimseye söz vermedim. Sadece kendimi tanıttım. Allah, bu çabalarımı zaferle neticelendirdi. Bu gerçekten Çatak için büyük bir başarı. Yalan siyasetini Çatak’tan çıkartmanın gururunu yaşıyoruz. Benim gerçekten belediye başkanlığına ihtiyacım yoktu.  Ama Çatak’ın yatırımlara ihtiyacı vardı. Bunu kendime dert ettim” ifadelerini kullandı.