Esnaflardan Van Büyükşehlr Beledlyesi’ne teşekkür

Hastane Caddesi esnafı prestij cadde projesi kapsamında caddeyi yeni imajına kavuşturan Van Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.

SİYASET 19.11.2020 00:28:26 0
Esnaflardan Van Büyükşehlr Beledlyesi’ne teşekkür
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van Büyükşehir Belediyesi prestij cadde projesi kapsamında Van caddelerini yeni imajına kavuşturdu. Van Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu çalışmalar esnaflar tarafından takdirle karşılanıyor. Son olarak yaptığı çalışmalarla Hastanesi Caddesi’ni yeni imajına kavuşturan Van Büyükşehir Belediyesi, esnaflardan olumlu tepkiler alıyor. Van Büyükşehir Belediyesi kentin önemli caddelerinde başlatmış olduğu değişim - dönüşüm çalışmalarıyla kente yeni imaj kazandırdı. Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez’in talimatlarıyla kent genelinde yapılan yenileme çalışmalarıyla, caddeler yeni imajlarına kavuşturuldu.

“VAN HİZMETİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR”

Hastane Caddesi esnafları yenileme çalışmalarından dolayı Van Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederek, “Öncellikle Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez’e ve tüm belediye personellerine teşekkür ederiz. Cadde de yapılan yenileme çalışmaları ile cadde yeni imajına kavuşturuldu. Özellikle akşam saatlerinde caddeler çok güzel görünüyor. Caddelerin bu tü yenileme çalışmalarına ihtiyacı vardı. Yenileme çalışmaları ile caddeler daha güzel görünüyor.

Tabi bazı yerlerde ufak tefek onarılması tamamlanması gereken yerler var. Bu eksikliklerinde biran önce tamamlanması gerekiyor. Vatandaşlar olarak bu caddeleri korumak ta bize düşüyor. Van hizmetin en iyisini hak ediyor. Yenileme çalışmaları ister istemez bir hareketlilik getiriyor. İnşallah daha güzel şeyle olacak. Tekrar emeği geçenlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandılar.