Erdoğan, "yalnızlığımı biliyorum ama mücadelemi sürdüreceğim"

Açılışını yaptığı AVM'de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, duygu dolu anlara neden oldu.

SİYASET 5.04.2020 12:56:17 0
Erdoğan, "yalnızlığımı biliyorum ama mücadelemi sürdüreceğim"
Tarih: 01.01.0001 00:00

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Biz Cevahir Haliç Avm açılış töreninde konuştu. 'Gün ekonomimize köstek değil destek olma günüdür' diyen ve vatandaşı yastık altındaki dövizleri bozdurmaya çağıran Erdoğan, 'Yalnızlığımı biliyorum ama mücadelemi sürdüreceğim, kararlıyım' diye konuştu.

Bu sözlerin ardından sosyal medya Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı yalnız bırakmadı.

Erdoğan açıklamalarına bu şekilde devam etti: Burada özellikle ekranlar aracılığıyla duyurmam gereken bir konu daha var. O da şu. Hep söylüyorum, yine söyleyeceğim. Anlaşamadığımız kişiler olabilir, kurumlar olabilir vs... O da şu. Çünkü şu anda yatırımcıların oluşturduğu bir mecliste bir aradayız. Bir defa faiz meselesini çözmemiz gerekiyor. Yalnızlığımı biliyorum ama mücadelemi sürdüreceğim, kararlıyım. Çünkü faizi önemli bir sömürü aracı olarak görüyorum. Faizi emperyalist mantığın en önemli sömürü araçlarından biri olarak görüyorum ve faizi yatırımcıyı köşeye sıkıştırma aracı olarak görüyorum.

Yıllar önce gazeteci yazar A.Baki Karaca'ın yazdığı ve çok beğeni toplayan Koskocaman Yalnızlık başlıklı yazısı ile daha yıllar önce Erdoğanın yalnızlığını görmüş ve uyarı niteliğinde ki yazısını kaleme almıştı.

İŞTE KARACANIN O YAZISI.

YAZIYI OKUMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ.

https://www.vansiyaseti.com/van/namussuzlar-her-seyi-parcalamisken-h41432.html