Erbakan hocanın açıklayamıyoruz dediği belge ilk defa açıklandı

İşte Erbakan’ın “elimizde bir belge var ama açıklayamıyoruz” dediği o belge!

SİYASET 3.03.2019 14:40:03 0
Erbakan hocanın açıklayamıyoruz dediği belge ilk defa açıklandı
Tarih: 01.01.0001 00:00

İşte Erbakan’ın “elimizde bir belge var ama açıklayamıyoruz” dediği o belge!

28 Şubat postmodern darbesiyle ilgili dönemin Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın “elimizde bir belge var ama açıklayamıyoruz” dediği o belge yıllar sonra ortaya çıktı.

Söz konusu belgede ABD’den cuntacılara ‘darbe’ talimatının verildiği görülüyor.

"Bin yıl sürecek” denilen 28 Şubat darbesiyle ilgili dönemin Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın “elimizde bir belge var ama açıklayamıyoruz” dediği o belge yıllar sonra ortaya çıktı.

Darbe talimatı vermişler!

28 Şubat darbesinin başlatılması için ABD’nin dönemin dışişleri bakanı tarafından ‘gizli’ ibaresiyle gönderdiği o belgede cuntacılara ‘darbe ‘talimatının verildiği görülüyor. O gün için Erbakan hoca’nın açıklayamadığı Çünkü açıklansa çok daha büyük saldırı bir şekilde üzerimize gelecek olanları gördüğü için sessiz kaldığı o belgede zaten bilinen ama resmi olarak da kanıtlanmış bir durum böylece ortaya çıkmış oldu.

Biz 15 temmuzun arkasında da bunlar var derken bazı kafalar bunu hep düşmüşlerin oyunu dalgasına getirmekte ama dış güçler meselesinin hiç de dalga meselesi olmadığını ve gerçekten de durumun böyle olduğunu açık ve net bir şekilde görüyoruz. Bazıları bunları Komplo teorisi olarak görmekte ki komplo teorisi olmadığı açık bir şekilde meydana çıkıyor. 

SİZDEN İSTEĞİMİZ

Okuduğunuz bu gönderiyi beğenerek, sosyal medyada paylaşarak veya whasapp'tan telefon rehberinizdeki kişilere göndererek daha fazla kişiye ulaşmasını sağlayabilir, daha fazla insanın bu konu hakkında bilinçlenmesine destek verebilirsiniz..