Ekranlarda AK Parti adına konuşan gazeteciler büyük sorun!

AK Parti İstanbul Milletvekili Aziz Babuşçu televizyon ekranlarında AK Parti adına konuşan gazetecileri çözülmesi gereken en önemli sorun olarak gördüğünü belirtti. Babuşçu, "Bu isimler durumdan vazife çıkarıyorlarsa vazifelerine

SİYASET 28.12.2021 14:53:19 0
Ekranlarda AK Parti adına konuşan gazeteciler büyük sorun!
Tarih: 01.01.0001 00:00

AK Parti İstanbul Milletvekili Aziz Babuşçu, haber ve televizyon kanallarında parti adına konuşan gazeteci ve programcılara tepki gösterdi.

Son dönemlerde yeniden AK Parti adına beyanlarda bulunan, sosyal medya gibi araçlar üzerinden iktidar söylemlerini yansıtıyormuş gibi davranan gazetecilerin sayısı arttı. Bu duruma tepki gösterilirken bir tepki de parti içerisinden geldi.

AK Parti eski İstanbul İl Başkanlığı görevinde de bulunan Babuşçu, televizyonlarda AK Parti adına konuşan gazetecilerin çözülmesi gereken önemli bir sorun olduğunu ifade ederek, “Bu isimler durumdan vazife çıkarıyorlarsa vazifelerine son vermek lazım. Yok bu kişilere alan açılıyorsa; o zaman da oturup düşünmemiz lazım” ifadelerini kullandı.

Twitter hesabından açıklamada bulunan Babuşçu,  “Sabrın sonu! TV’lerde AK Parti’yi temsil ettiği iddiasıyla konuşan gazeteci ve programcılar, artık çözülmesi gereken önemli bir sorundur. Bu isimler durumdan vazife çıkarıyorlarsa vazifelerine son vermek lazım. Yok bu kişilere alan açılıyorsa; o zaman da oturup düşünmemiz lazım.

AK Parti ile ilgili hiçbir müktesebatı ve gerçek bağı olmayan bu gazeteci ve programcılar, milletin aklını karıştırmaktan başka bir işe yaramıyorlar. Haksızlık da etmeyim tabii; AK Parti’ye karşı antipati oluşturmakta oldukça mahirler!” dedi.

aziz-babuscu.jpg