Efeoğlu'ndan, karla mücadele ekibine ziyaret…

Hak-İş Konfederasyonu ve Hizmet-İş Sendikası Van Şube Başkanı Abdullah Efeoğlu, karla mücadele ekibini ziyaret etti.

SİYASET 12.02.2020 10:28:13 0
Efeoğlu'ndan, karla mücadele ekibine ziyaret…
Tarih: 01.01.0001 00:00

Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Hizmet-İş Sendikası Van Şube Başkanı Abdullah Efeoğlu, sendika yönetim kurulu üyeleri ile birlikte karla mücadele eden Belediye temizlik personellerini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Zor kış şartlarından hizmet eden emekçileri ziyaret ettiklerini ifade eden Başkan Abdullah Efeoğlu, "Karla mücadele eden belediye personelimizi ziyaret ederek yanlarında olduğumuzu belirttik çay, süt ve kek ikram ederek, bir nebze olsun çalışmalarına katkı sunduk" dedi.

CANI PAHASINA GÖREV ALAN TÜM EKİPLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Karla mücadeledeki yoğun çalışmaları nedeniyle belediye ekiplerine teşekkür eden Efeoğlu, "Halkımızın hayatını kolaylaştırmak için gece gündüz çalışıyorsunuz. Yakın zamanda yaşadığımız çiğ felaketinde şehit olanlara Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum. Çığ felaketi birlik ve beraberliğimizin yanında acılarımızı dayanışma içerinde hafiflettiğimizi bir kez daha ortaya koydu. Bölgemizde yaşanan acı ve felaketlerde hiç çekinmeden canı pahasına görev alan tüm ekiplerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Çalışanlarla bir süre sohbet eden Efeoğlu, karla mücadele ekiplerine başarılar diledi.Bölge:Ziya Türk