Edremit Belediye Başkanı Say müjdeyi verdi: ‘Millet Bahçesi Projesi onaylandı

Van'ın Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, atıl durumda bulunan Sosyal Sigortalar Kurumu (SGK) hastanesi arsasının bir kısmını aldıklarını v Şabaniye Millet Bahçesi yapacaklarının müjdesini verdi.

SİYASET 4.03.2020 00:28:22 0
Edremit Belediye Başkanı Say müjdeyi verdi: ‘Millet Bahçesi Projesi onaylandı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van’ın Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, atıl durumda bulunan Sosyal Sigortalar Kurumu (SGK) hastanesi arsasının bir kısmın aldıklarını ve Şabaniye Millet Bahçesi Projesinin onaylandığı müjdesini verdi. Edremit’in mevcut yeşilinin korunmasının yanında, yeşil alanların sayısının daha da attırılmasını hedefleyen Başkan Say, hayata geçird Edremit Kent Ormanı gibi yeni birçok çalışmayı da beraberinde yürütüyor.

Daha fazla yeşil alanın kazandırılması adına Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) yetkilileri ile SSK Hastanesi arazisi için görüşmelerde bulunan Başkan Say, vatandaşların rahat nefes alabilecekleri ve aileleriyle vakit geçireceği alanların sayısının arttırılmasına yönelik hizmetlerine bir yenisini daha ekleyeceğinin müjde verdi.

Edremitlilere müjdeli haberi veren Başkan Say, bunu da sosyal medya hesabından duyurdu. Başkan Say, “Edremit Millet Bahçesi Projemiz onaylanmıştır. Edremit’imize ve Van’ımıza hayırlı olsun. Desteklerinden dolayı Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum‘a şükranlarımı sunarım. Yeni Edremit çok daha güzel olacak inşallah.” ifadelerini kullandı. Kaynak: Van Postası Gazetesi