DEVA Partisi Van İl Yönetimi belli oldu! Yönetimde kimler yer aldı?

AK Parti’den ayrılan Ali Babacan’ın kurduğu ve AK Parti eski Van Milletvekillerinin de yer aldığı Demokrasi ve Atılım Partisi’nin (DEVA) Van il başkanı ve yönetimi belli oldu.

SİYASET 10.07.2020 11:39:18 0
DEVA Partisi Van İl Yönetimi belli oldu! Yönetimde kimler yer aldı?
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van’ın tanınan ailelerinden Semra Odabaşı DEVA Partisi İl Başkanı olarak Genel Başkan Ali Babacan’dan yetki belgesini aldı. DEVA Partisi Van İl Yönetimi de belli oldu. AK Parti Eski Van Milletvekili İkram Dinçer sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile DEVA Parti Van İl Kurucu Heyetini duyurdu. Yapılan mülakatlar sonucu Semra Odabaşı DEVA Partisi Van İl Başkanı olurken, yönetim kurulu ise Avukat Erkan İrven, Fuat Yaş Atan, Cengiz Erbenzer, Afet Kuşman Özkaçmaz, Rabia Aslan ve Özlem Tanju’dan oluştu. Semra Odabaşı 2015 yılında Genel Seçimlerde AK Parti’den Van Milletvekili Aday Adayı olmuştu. SEMRA ODABAŞI KİMDİR? İlk, orta ve lise öğretimini Van’da tamamladı. Yüksek Öğretim mezuniyetinin ardından öğretmenliğe başladı.

Ardından TRT’ye geçti ve spikerlik yapmaya başladı. Radyo ve televizyon programları yaptı. TRT Van Radyosu kapanınca, TRT’de çalışmak için memleketi dışınd başka illere gitmedi ve yeniden öğretmenliğe döndü. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Radyo ve Televizyon Bölümü’nde hocalık , Van Ticaret v Sanayi Odası’nda Kadın Girişimciler Kurulu Başkanlığı da yaptı. Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursu’nun yöneticiliğini de yapan Odabaş, Van Amerikan Koleji kurucusu. Kaynak: Van Postası Gazetesi