Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan EYT açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe Spor Kulübü Ekim ayı Olağan Divan Kurulu Toplantısı'na katılmadan önce, EYT'liler hakkında açıklamada bulundu.

SİYASET 26.10.2019 16:52:58 0
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan EYT açıklaması!
Tarih: 01.01.0001 00:00

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe Spor Kulübü Ekim ayı Olağan Divan Kurulu Toplantısı'na katılmadan önce, Faruk Ilgaz Tesisleri önünde bir süre vatandaşlarla sohbet etti. Bu sırada Erdoğan, bir vatandaşın yönelttiği emeklilikte yaşa takılanlarla (EYT) ilgili sorusunu cevapladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tesislere geldiği sırada bir kadın, makam aracının yanına gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan kadın ile bir süre sohbet etti. Daha sonra makam aracından inerek hemen yanında bulunan kafede oturanların yanına gitti, tek tek herkesle tokalaştı.

EYT açıklaması

Burada bulunan bir kadın Erdoğan'a seslenerek, “Cumhurbaşkanım EYT çıkar mı?" dedi. Erdoğan, “Yani 40 yaşında emekli mi olalım, 40 yaşında, 50 yaşında emeklilik mi olur" cevabını verdi. Bunun üzerine kadının, “Sağlığımız bozuluyor nasıl yapacağız?" demesi üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Sağlığı bozuk olanlar zaten primlerini her şeyini ödemişse, erken emeklilik noktasında zaten emekli olur" cevabın verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra, "Toplantıya geç kalıyorum" diyerek buradan ayrıldı.