Cübbeli Ahmet talimatı duyurdu: 'Mahmut Ustaosmanoğlu FETÖ liderine "Hocaefendi!" diyeceksiniz'

Cübbeli Ahmet lakaplı Ahmet Ünlü'nün FETÖ lideri hakkında Mahmut Ustaosmanoğlu tarafından aktarılan övgü dolu sözler gündeme bomba gibi düştü.

SİYASET 18.09.2019 14:08:41 0
Cübbeli Ahmet talimatı duyurdu: 'Mahmut Ustaosmanoğlu FETÖ liderine "Hocaefendi!" diyeceksiniz'
Tarih: 01.01.0001 00:00

Cübbeli Ahmet, "Hapisteyken de yazdım, Mahmut efendinin talimatıdır Fethullah Gülen'e Hocaefendi denilecek!" ifadelerini kullanırken, 2019 yılında, "Hapisteyken beni Fethullahçılar değil, Alevi-Solcu hakimler yargılasın istedim." demesi çelişkinin ötesinde tasavvufçuların ortama göre şekil değiştirmekte pek mahir olduklarını gösterdi.

Zaten tüm tasavvuf erbabı fakihlerce EHLİ DELALET olarak nitelendirilirken bu DELALET FIRKALARININ DA İBAHİYYE MEZHEBİ yakıştırması yapılmıştır. Neden denilecek  olursa tasavvuf/tarikat ehli her hal ve şartta kendi yanlışını/sapıklığını/küfrünü/şirkini ne yapar eder kitabına uydurur, yüzüne tükürülse çok şükür yağmur yağdı der ve utanmadan yoluna devam eder. Başkalarını MEZHEPSİZ olarak nitelendiren TASAVVUF/TARİKAT erbabının kendisi mezhepsizdir. 

Bulduğu her fırsatta Hayrettin Karaman başta olmak üzere tarikatçı olmayan her alime FETÖcü yaftası vuran Cübbeli ile tarikatçıların iğrenç halleri her gün bir yeni delille bir bir ortaya çıkıyor. 

Her çıkan delil sonrası kıvırmakta mahir tarikat/tasavvuf erbabının bu hali dansözleri bile kıskandırıyor. 

İşte Cübbeli Ahmet'in "Fetullah Gülen hainine Mahmut efendileri tarafından hocaefendi denilmesi talimatını" aktaran o video:


Malum, İsmailağa cemaatine göre Mahmut amca bunların gece ne halt yediklerini bilen, sabah namazına kaldıran, müridlerin her türlü sırrına vakıf olup aralarında gayb perdesinin kalktığı ulu ilah(!)... Cübbeli Ahmet'e göre ise Mahmut Ustaosmanoğlu, Azrail'i kovacak kadar meleklere lafı geçen biri...  Yani Azrail, Mahmut Ustaosmanoğlu'nun sözüyle hareket edip geri döndüğüne göre bunun anlamı şu oluyor ki Mahmut Ustaosmanoğlu haşa Allah... 

Çünkü aşağıdaki ayetlere bakıldığında Azrail'in sözünü dinlediği varlık ancak Allah'tır:

“Ve melekler: 'Biz ancak, Rabbinin buyruğuyla ineriz. Geçmişimiz, geleceğimiz ve aralarındaki herşeyimiz O'nundur, yani O'nun emrine tabidir ve Rabbin asla hiçbir şeyi unutmaz.” (Meryem, 64)

“Onlar (Melekler), söz ile O’nun (Allah’ın önüne) geçmezler. Ve onlar, O’nun (Allah’ın) emriyle amel ederler.” (Enbiya, 27)

Şimdi haşa Allah olan bir varlık ki Kur'an'da yerlerin ve göklerin sırlarını bilen olduğuna göre Mahmut Ustaosmanoğlu da yerlerin ve göklerin sırlarını biliyor ama Fetullah Gülen'in 40 yıldır yaptığı ihaneti göremiyor, duyamıyor. Aksine bir de EHLİ SÜNNET deyip ONA HOCAEFENDİ DEYİN deyip suçuna arka çıkıyor. 

Okurlarımız bize kızmasın! Bu ayetler olmasa bile tasavvuf denen batıl dinde GAVS kelimesinin anlamına bakacak olurlarsa göreceklerdir ki GAVS zaten Allah'ın yaratma sıfatına ortak yarı ilah mesabesinde ŞARLATANLARA verilen bir isim...

Okurlarımıza tekrar tekrar hatırlatıyoruz: EHLİ SÜNNET adı altında yapılan hareket uluslararası bir projedir. FETÖ nasıl İslami kavramları yerle bir ettiyse şu an sırada tarikatlar eliyle EHLİ SÜNNET kavramının içine boşaltılmaktadır. Bakmayın tarikatçıların FETÖ düşmanlığına... Sadece deşifre olmama adına EHLİ SÜNNET kardeşlerine en iyi tekmeyi vuruyorlar. Yoksa aralarında en ufak bir ayrılık bulunmuyor.