CHP Van İl Başkanı’ndan AK Partili Başkana Plaket

CHP Van İl Başkanı Mehmet Kurukçu, Çocuklar Üşümesin Projesi finali ve Vefa Gecesi programı amacıyla düzenlenen gecede AK Parti İpekyolu İlçe Kadın Kolları Başkanı Suzan Görür Türkoğlu’na plaket takdim etti.

SİYASET 13.03.2019 10:27:48 0
CHP Van İl Başkanı’ndan AK Partili Başkana Plaket
Tarih: 01.01.0001 00:00

CHP Van İl Başkanı Mehmet Kurukçu,Çocuklar Üşümesin Projesi finali ve Vefa Gecesi programı amacıyla düzenlenen gecede AK Parti İpekyolu İlçe Kadın Kolları Başkanı Suzan Görür Türkoğlu’na plaket takdim etti.

Elite Worlds Hotel’de dün akşam düzenlenen AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Van Milletvekili İrfan Kartal ve Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe ile birlikte bir çok siyaset, sivil toplum ve iş dünyası temsilcisinin yanı sıra kurum müdürlerinin de katıldığı, Çocuklar Üşümesin Projesi finali ve Vefa Gecesi programı kapsamında düzenlenen gecede herkesi tebessüm ettiren bir gelişme yaşandı.

Kendi alanında başarılı çalışma yapan ve Çocuklar Üşümesin Projesi'ne destek olanlara gecenin anısına plaket verildi. Bu kapsamda plaket verilen AK Parti İpekyolu Kadın Kolları Başkanı Suzan Görür Türkoğlu’nun plaketini takdim etmek üzere CHP Van İl Başkanı Mehmet Kurukçu davet edildi.

Kibarlığı ve beyefendi kişiliği ile tanınan CHP’li Kurukçu, sahneye gelerek AK Partili Türkoğlu’nun plaketini verdi ve tebrik etti. Bu tablo karşısında salondaki davetlilerin yüzünde tebessüm oluştu.

Kaynak: Van Postası Gazetesi