Çamlıca, "FETÖ'nün elinden milletin paralarını almak kolay peki ya insanımızı alabildik mi?"

Cemaat ve tarikatların İslam'ı istismar ederek ülkeyi sömürge haline getirmek isteyen haçlı batının içimizdeki maşaları olduğunu en iyi bilenlerden Sait Çamlıca, sosyal medya hesabından 15 Temmuz'un üçüncü yıl dönümünde

SİYASET 17.07.2019 01:12:24 0
Çamlıca, "FETÖ'nün elinden milletin paralarını almak kolay peki ya insanımızı alabildik mi?"
Tarih: 01.01.0001 00:00

AK Parti el işte göz oynaşta hesabı FETÖ konusunda tam bir ikiyüzlülük gösterip 15 Temmuz üzerinden itibar devşire dursun toplum bu ikiyüzlülüğe oldukça kızgın...

Bir tarafta toplantıya katılmak, zekat sadaka vermek, devletin bilgisi dahilinde yurt dışı gezilerine katılmak, devletin izniyle açılan bankalarına para yatırmak, devlet izniyle faaliyet gösterilen sendikasına üye olmak gibi iş ve işlemlerden dolayı birilerine hayat zindan edilirken diğer taraftan ömrü FETÖ'de geçen birilerinin başkan yapılarak itibar görmesi halkı isyan ettiriyor.

FETÖ belası bir tarafa FETÖ ile aynı genleri, aynı kaynakları ve aynı stratejiyi uygulayan cemaat ve tarikatlar AK Parti  tarafından sırtı sıvazlanmak, ihaleler verilmek ve bürokrasinin yolları ardına kadar açılmakla güçlendiriliyor.

İşte bu ikiyüzlülük karşısında halkın saf aklını temsil eden Sait Çamlıca gibi düşünürlerimiz, milleti bilinçlendirme noktasında elini taşın altına koyanlardan...

İyi ki Sait Çamlıca gibi düşünürlerimiz var da bu millet ayakta kalıyor. Yoksa siyasilerin sofrasına meze olacak devletle bu millet kim bilir kaç kez sömürge haline gelmişti. 

"HER CEMAAT VEYA TARİKAT FETÖ OLMAYA MÜSAİTTİR"

Sait Çamlıca, "FETÖ bir zihniyetin zehirli meyvesidir. Zehirli meyve yetiştiren bahçeyi ilaçlamazsanız, meyvenin adı değişir ama yine zehirlenirsiniz. Şahısların putlaştırıldığı, tek tip okumaların yapıldığı her kurum, her cemaat veya tarikat FETÖ olmaya müsaittir" diye belirtirken, "'Peygamberimiz Türkçe Olimpiyatlarına geldi’ diyen F.Gülen’i eleştirirken, ‘Kuran’da 33 ayet Risaleleri müjdeliyor’ veya ‘Hz. Ali Risaleleri müjdelemiştir’ diyen Said Nursi’ye Bediüzzaman demeye devam ederseniz, FETÖ bitmez" dedi.

“Cübbeli Ahmet Hoca” olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü’ye ve Menzil Tarikatına da tepki gösteren Sait Çamlıca, "Cübbeli Ahmed’in ‘Halid’i kolundanım diyen cennete gider’, yakın zamanda medyaya düşen Uşşaki Şeyhi’nin ‘Elimi öpen cennete gider’, Alpaslan Kuytul’un ‘Peygamberimizi meydanda gören bacılar var.’ Adıyaman Menzil ekibinin ‘Şeyhimizin gözlerine bakan içkiyi bırakıyor’ gibi sözleri, hep aynı zehirli bahçelerin farklı meyveleridir" dedi.

Sait Çamlıca, "FETÖ ekibi Fethullah Gülen için Kainat imamı diyordu. FETÖ ekibinin liderlerine söyledikleri ile Nurcuların Said Nursi için söyledikleri, Süleymancıların Süleyman Hilmi Tunahan veya şimdi ki liderleri için söyledikleri, Menzilcilerin Gavs sandıkları kişi için söyledikleri, Nakşi ve Kadir’i olanların Şeyh sandıkları kişiler için söyledikleri ile aynıdır" derken, "Tüm bunları açan yetkililer, şayet 15 Temmuz ihanetine götüren ‘İslam’a Hizmet kılıflı ihanet zihniyeti’ ile mücadele etmezlerse, paralelcilerin yapamadığını meridyen ekip yapar ve 15 Temmuz Üst Geçidini açan yetkiliyi o köprüde sallandırırlar" dedi.

İşte Sait Çamlıca'nın o paylaşımları: