B.Vanspor’un kongresi yarın…

Geçtiğimiz hafta yapılması planlanan, ama çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen B.Vanspor kongresi, yarın yapılacak. Van Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda yapılacak olan kongrede yeni yönetimin kimlerden olacağı merak konusu.

SİYASET 12.04.2019 12:07:10 0
B.Vanspor’un kongresi yarın…
Tarih: 01.01.0001 00:00

 TFF 3. Futbol Ligi 2. Grup’ta mücadele eden B.Vanspor’da Kulüp Başkanı Servet Yenitürk ve yönetim kurulunun istifasının ardından, geçen hafta için olağanüstü kongre yapılması kararlaştırılmıştı. Ancak geçen haftaki kongrede çoğunluk sağlanamadı ve söz konusu kongre bu haftaya ertelendi.


          Yarın yapılacak olan kongrede nasıl bir yönetim olacağı merak konusu olurken, B.Vanspor’un istifa eden Başkanı Servet Yenitürk, gazetemize yaptığı açıklamada, “Yetkililerimiz, valimiz, siyasilerimiz, işadamlarımız, belediye yetkilileri Vanspor’a karşı duyarsız. Çoğunluk sağlanamadığı ve aday da olmadığı için kongre yapılamadı. Bizim temennimiz bu takıma sahip çıkacak yeni yöneticilerin çıkması. İsteğimiz birilerinin bu takıma sahip çıkmasıdır. Bize de ne düşüyorsa yapmaya hazırız. İster biz, isterse birileri olsun ve biz de onların yanında olalım. Bizim için fark etmiyor. İnşallah haftaya yapılacak kongrede, Vanspor’a sahip çıkacak kardeşlerimiz ve elini taşın altına bırakacak dostlarımız çıkar” ifadelerini kullanmıştı.


           Bergama Belediyespor maçı öncesi istifa etmesine rağmen yine takıma sahip çıkan Servet Yenitürk, takımın İzmir’e gitmesi ve konaklaması, yine geçen hafta takımın Ordu’ya gitmesi ve konaklaması konusunda maddi ve manevi destek sunmuştu.
Son üç maçta Bergama Belediyespor, Çatalcaspor ve Yeni Ordu maçlarında galibiyet elde eden, rakip filelere 12 gol atan ve sadece bir gol yiyen B.Vanspor, grupta üçüncü sırada bulunuyor.


       Pazar günü Adıyamanspor’u yenme ihtimali fazla olan kırmızı siyahlı ekip, daha sonra ise deplasmanda Sultanbeyli Belediyespor ile karşılaşacak.
Kırmızı siyahlı ekibin bu iki maçı kazanması ile play-off’u matematiksel olarak garanti edeceği konuşuluyor.Van Bölge Gazetesi