B.Vanspor, galibiyet hedefliyor

Ligin bitimine iki hafta kala Temsilcimiz B.Vanspor, evinde konuk edeceği Elaziz Belediyespor'u yenerek, ligi ikinci veya üçüncü sırada tamamlamak istiyor.

SİYASET 24.04.2019 19:44:59 0
B.Vanspor, galibiyet hedefliyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

  TFF 3. Futbol Ligi 2. Grupta mücadele eden B.Vanspor, geçen hafta deplasmanda Sultanbeyli Belediyespor'u Batuhan Er ve Samet Cantürk'ün golleriyle 2-0 mağlup ederek, ligin bitimine iki hafta kala play-off'u garantilemişti.
  Oynadığı son 5 maçı kazanarak 15 puan elde etmeyi başaran kırmızı siyahlı ekip, Pazar günü evinde Elaziz Belediyespor'u konuk edecek.

 
           Son beş maçta rakip filelere 17 gol atan, grupta en fazla gol atan ikinci takım olan B.Vanspor, aynı zamanda grupta en az gol yiyen takım oldu.
Pazar günü Van Atatürk Şehir Stadı'nda oynanacak olan B.Vanspor ile Elaziz Belediyespor arasındaki maçı çok sayıda taraftarın izlemesi bekleniyor.


        Öte yandan B.Vanspor'un fanatik taraftar ekipleri Grup Kara Kobralar ve Gölkentliler Taraftar Grubu sosyal medyadan tüm spor severleri maça davet etti. Ligin bitimine iki hafta kala amatör kümeye düşen iki takım Bergama Belediyespor ve Alibeyköyspor olurken, sondan üçüncü sırada yer alan Adıyamanspor ise küme düşmemek için yoğun gayret gösteriyor.
Bu arada B.Vanspor, sezonun son maçında ise gelecek hafta deplasmanda Düzcespor'a konuk olacak.Van Bölge Gazetesi