Büyükşehir’de komisyon üyeleri seçildi

Van Büyükşehir Belediyesi, yeni dönemde görev yapacak olan Büyükşehir Belediyesi Meclisi, 5 komisyon için üye seçimini yaptı.

SİYASET 25.04.2019 18:46:14 0
Büyükşehir’de komisyon üyeleri seçildi
Tarih: 01.01.0001 00:00

   Van Büyükşehir Belediyesi Nisan ayı 3’üncü meclis toplantısını yaptı. Meclis Başkanı Cemil Komi başkanlığında yapılan toplantıda Büyükşehir Belediyesi’nin zorunlu komisyon üyeleri seçildi.

Oylamayla, İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na, HDP grubundan Kerem Aşkan, Cemil Komi, Güler Temel, Hatice Kiye, Ak Parti grubunda ise Mustafa Atay, Rıfat Berrak, Sedat Görür seçildi.

       Çevre ve Sağlık Komisyonu’na HDP grubundan Hülya Darak, Menican Gülmez, Vehap Ahmetoğlu, Muharrem Şahin Ak Parti'den ise Memduh Başıbüyük, Halil Kaçmaz ve Medeni İzgi seçildi.

Plan ve Bütçe Komisyonu’na HDP grubundan Saime Yıldız, Berivan Çağlayan, Ecevit Ceylancı, İsmet Tam Ak Parti grubunda ise Mustafa Atay, Vural Ayvaz ve Bahattin Aydın seçildi.

       Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu’na HDP’den Kemal Yıldırım, Sinan Atabay, Zehra Urar, Bahar Kayacan, Ak Parti grubunda ise Orhan Berge, Nevzat Pişdar ve Halil Kaçmaz seçildi.

Ulaşım Komisyonuna HDP grubundan Hülya Darak, Turan Kara, Fevzi Caner, Muhammet Toksoy, Ak Parti grubunda ise Emin Şenkal, Tahir Sabırlı ve Zabıt Kahraman seçildi.

Meclis kalan 4 komisyonun üyelerini belirlemek için bir yarın yeniden toplanacak.Bölge Gazetesi Haber Merkezi