Büyükşehir personeline eğitim semineri…

Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı, belediye çalışanlarına İş Sağlığı ve Güvenliği Temel Eğitimi semineri verdi.

SİYASET 29.04.2019 14:14:26 0
Büyükşehir personeline eğitim semineri…
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürlüğü, çalışanlarına yönelik eğitim semineri düzenledi.

   İş Güvenliği uzmanları Abdullah Kıran, Sibel Dicle, Halil İbrahim Çinkılıç tarafından Kadın ve Aile Merkezi’nin konferans salonunda verilen seminere katılanlara genel konularda çalışma mevzuatı, çalışanların yasal hak ve sorumlulukları, işyeri temizliği ve düzeni, iş düzeni, iş kazası ile meslek hastalığından doğan hukuki sonuçlar; sağlık konularında meslek hastalarının sebepleri, hastalıktan korunma prensipleri ve koruma tekniklerinin uygulanması, ilk yardım, biyolojik ve psikososyal risk etmenleri gibi konuların yanı sıra teknik konularda da bilgi verildi.

    Güvenlik ve sağlık işaretleri, kişisel koruyucu donanım kullanımı, iş sağlığı ve güvenliği genel kuralları ve güvenlik kültürü, tahliye kurtarma gibi çeşitli bilgilerin de verildiği, seminer sonunda katılımcılara katılım belgesi verildi.

    Çalışanlara yönelik seminerlerin yıl boyunca devam edeceği belirtildi.Bölge Gazetesi Haber Merkezi