Burhan Kuzu’dan HDP’li vekil Lezgin Botan'a cevap! ‘Senin gibileri temizliyorlar’

AK Parti kurucularından Burhan Kuzu, HDP’li Lezgin Botan’a sosyal medyada ‘Kürtleri katlediyorsunuz’ provokasyonuna ilişkin sert tepki gösterdi.

SİYASET 13.10.2019 12:01:06 0
Burhan Kuzu’dan HDP’li vekil Lezgin Botan'a cevap! ‘Senin gibileri temizliyorlar’
Tarih: 01.01.0001 00:00

Burhan Kuzu, HDP’li Lezgin Botan’a sosyal medyada ‘Kürtleri katlediyorsunuz’ ifadesi ile ilgili çok sert tepki gösterdi.

Burhan KuzuHDP’li Lezgin Botan’ın ‘Vatan senin değil,Orta Asyalı işgalci,istilacı devşirme göçmen. Kürtleri katletmek için ülkeyi çoktan Amerika, Rusya’ya sattınız. Siz Kürtleri katlederken, ülkeniz emperyalist pazarda lime lime edilecektir. Size düşen açlık, yoksulluk, işsizlik ve it gibi gebermektir. Hayırlı olsun!’ şeklindeki skandal açıklamalarına karşılık cevap verdi.

Lezgin Botan’a ‘Alçaklık yapa,haddini bil bebek katili, kanlı terör örgütünün siyasi temsilcisi,sana ne cevap versem anlamayacaksın. Bizim hedefimiz Suriye’nin toprak bütünlüğünü korumak ve bölgeyi terör örgütlerinden kurtarmak’ şeklinde cevap veren Burhan Kuzu, ‘Kürtlerle hiç bir sorunumuz olamaz; senin gibileri temizliyorlar’ ifadeleriyle de sosyal medyada gündem oldu.

Burhan Kuzu’dan HDP’li vekile unutamayacağı cevap! ‘Senin gibileri temizliyorlar’