Bozkurt’tan Akdamar Adası ziyaret çağrısı

ADETA MASALI BİR GÖRÜNÜM

SİYASET 25.04.2019 18:32:28 0
Bozkurt’tan Akdamar Adası ziyaret çağrısı
Tarih: 01.01.0001 00:00

VOSİAD Başkanı Şemsettin Bozkurt, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda herkesi, bahar ayları ile birlikte masalsı bir görünüme kavuşan Akdamar Adası’nı ziyaret etmeye çağırdı.

Van Organize Sanayicileri İş Adamları Derneği (VOSİAD) Başkanı Şemsettin Bozkurt, Van’ın bir turizm kentine dönüştürmek için gösterdiği bireysel çabayı nerdeyse her kulvarda ortaya koyuyor. 

Bozkurt, şu günlerde adeta görsel bir şölen sunan Akdamar Adası için sosyal medya hesabında tanıtım paylaşımları yaptı. İnsanları Akdamar Adası’ndaki görsel şöleni seyretmeye davet eden Bozkurt, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, “Akdamar, beyazlarını giymek için gün sayıyor. Akdamar, masalsı görüntüsüyle sizleri başka bir dünyaya götürüyor. 1 ay süren şölen 1 ay sonra başlıyor. 4 mevsimi aynı anda görmek için geç kalmış sayılmazsınız. Benden söylemesi Van'a gelmek için şimdiden harekete geçin” dedi.

ADETA MASALI BİR GÖRÜNÜM
Van’ın turizm simgesi haline gelen Akdamar, baharla birlikte adeta görsel bir şölene dönüşüyor. Ada, Nisan ayı itibaren badem ağaçların beyaz, pembe çiçekleri arasında deyim yerindeyse masalsı bir görünüme kavuşuyor. Akdamar Adası ve kilisesi bu aylarda yerli yabancı binlerce turisti ağırlıyor. VAN POSTASI GAZETESİ