Bozkurt ve Irak’tan STK’lara çağrı, "STK’lar bağımsız ve sivil olmalı"

Van Ticaret ve Sanayi Odası ve Van Ticaret Borsası eski Başkanı Feridun Irak ve Van Organize Sanayicileri İş Adamları Derneği (VOSİAD) Baş Şemsettin Bozkurt’tan STK’lara önemli çağrı.

SİYASET 26.02.2020 22:40:40 0
Bozkurt ve Irak’tan STK’lara çağrı, "STK’lar bağımsız ve sivil olmalı"
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van Ticaret ve Sanayi Odası ve Van Ticaret Borsası eski Başkanı Feridun Irak ve Van Organize Sanayicileri İş Adamları Derne (VOSİAD) Başkanı Şemsettin Bozkurt STK’ların bağımsız ve sivil olması gerektiğini söyledi. Van Ticaret ve Sanayi Odası ve Van Ticaret Borsası eski Başkanı Feridun Irak ve Van Organize Sanayicileri İş Adamları Derneği Başka Şemsettin Bozkurt sosyal medya Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla STK’lara yüklendi. Van Ticaret ve Sanayi Odası ve Van Ticaret Borsası eski Başkanı Feridun Irak yaptığı bir paylaşımda, “İlimiz de 750’den fazla dernek v Yenileri kurulmaya devam ediyor.

Yeni oluşumlar için de olan dostlara âcizane tavsiyem, faydalı olmak istiyorsanız, Yoldaşlarınız, Arka da yürürken utanmayacağınız, toplumun çıkarını kendi çıkarlarının önün de tutan dürüst insanlar olsun.” dedi. Sanayicileri İş Adamları Derneği Başkanı Şemsettin Bozkurt ise “Sivillik, sivil elbise giymekle olmuyor. Sivillik, aklı ve vicdanı hür olmay gerektiriyor. Sivillik, objektif olmayı aklın ve bilimin yolu ile evrensel değerleri savunmayı gerektiriyor. Ondandır sadece tek tip elbise giymekle asker olunmuyor. STK’lar bağımsız ve sivil olmalı.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi