Boğaziçi LGBTİ "İbneleri"nden İstiklâl Marşı'na hakarete tepkiler devam ediyor

İbneliği kimi zaman sağlık kimi zaman cinsel tercih kimi zaman özgürlük altında millete sunmakla meşrulaştıran maneviyat karşıtları, İBNELİĞİ ne kadar kamufle ederse etsin İBNELİK tüm dinlerde LANETLENMİŞ ve haram kılınmıştır.

SİYASET 22.10.2019 17:43:49 0
Boğaziçi LGBTİ "İbneleri"nden İstiklâl Marşı'na hakarete tepkiler devam ediyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Boğaziçi Üniversitesi LGBT Çalışmaları Kulübü, büyük bir saygısızlığa imza atarak üyelerine gönderdiği bir mailde İstiklal Marşı'nın sözlerini değiştirdi. Yeni katılan üyelere gönderilen "hoş geldin" mailinde milli marşımızla adeta dalga geçildi.

İstiklâl Marşı ile dalga geçtiler!

Boğaziçi Üniversitesi LGBTİ+ Çalışmaları Kulübüüniversitenin verdiği resmi e-posta hesabı ile yeni üyelerine gönderdiği 'Hoşgeldin' mesajında İstiklal Marşı’na hakaret etti.

alsancak escort

Sosyal medyada dolaşıma giren görüntülerde göre Boğaziçi Üniversitesi'ne bağlı LGBT+Çalışmaları Kulübü, yeni üyelerine bir "hoş geldin" maili attı.

Tüm kulüp üyelerine ulaştırılması istenilen mailde, İstiklal Marşı'nın sözleri değiştirilerek LGBT propagandası yapıldı

İbnelere büyük tepki!

LGBTİ Kulübünün üyelerine gönderdiği hakaret dolu bu mesaj sonrası, sosyal medyadan yoğun tepki geldi.

Konuyla ilgili Aydınlık’a konuşan Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi ve TGB İstanbul İl Başkanı Şafak Erdem, şunları söyledi:

Boğaziçi Üniversitesi’nde yaşanan bu olay, bütün üniversite öğrencilerini ve eminiz ki üniversite yönetimimizi de rahatsız etmiştir. Yalnız Boğaziçi Üniversitesi’nde değil, Türkiye’nin hiçbir yerinde, bu en değerli marşımıza yapılan hakaret asla kabul edilemez. Konu hakkında gerekli bütün hukuki işlemleri yapacağız ve bu rezalete izin vermeyeceğiz. Ayrıca söz konusu kulübün faaliyetlerinin derhal durdurulmasını talep ediyoruz.

Bu yaşananlara en güzel yanıtı yine Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri olarak vereceğimizi de buradan ifade ediyoruz. Yarın (18 Ekim) Kuzey kampüste, saat 14.00’da Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri olarak en gür sesimizle İstiklal Marşımızı okuyacağız. Tüm arkadaşlarımızı davet ediyoruz.”

SÖZLÜK DE HAZIRLAMIŞLAR...

Türkiye'deki eşcinseller tarafından kullanılan jargon olan 'lubunca' kelimelerle sözleri değiştirilen İstiklal Marşı'na, bir de sözlük hazırlandı. Sözlükte, kendi aralarında konuşmak için türettikleri ve 'lubunca' dedikleri jargona ait kelimelerin anlamları bulunuyor.

Tepkiler üzerine özür dilediler!

Bu azgınlığın-sapkınlığın yapıldığı safyada paylaşılanlar ve yapılan bazı yorumlar: