BİK Şube Müdürü Yılmaz’dan, Sarı’ya ziyaret…

Basın İlan Kurumu (BİK) Van Şube Müdürü Çetin Yılmaz, Van PTT Başmüdürü Hasan Sarı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

SİYASET 16.01.2019 17:42:15 0
BİK Şube Müdürü Yılmaz’dan, Sarı’ya ziyaret…
Tarih: 01.01.0001 00:00

Geçmişten geleceğe PTT’nin ve yaptığı hizmetlerinin ve Basın İlan Kurumu açısından da öneminin de vurgulandığı görüşme samimi bir havada gerçekleşti.


        Görüşmeye damga vuran hususlardan birisi de ilçe gazete örnek nüshalarının Basın İlan Kurumu Van Şube Müdürlüğü’ne ulaştırılması konusunda PTT ile anlaşma yapılması ve ek protokol imzalanması oldu.


         Daha önce  Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü ile İstanbul Avrupa Yakası PTT Başmüdürlüğü arasında 10/07/2018 tarihli ve 34581 sayılı yazısı gereğince, var olan indirimli kargo hizmeti protokolünden Van ilçelerinde faaliyet gösteren gazetelerin de faydalanması için Van Şube Müdürlüğü PTT Van Başmüdürlüğü ile 15 Ocak 2019 tarihli “Ek Protokol” imzalandı.


        İlçe gazeteleri artık Van Şube Müdürlüğü’ne gönderecekleri kargoları ücretini peşin ödemek suretiyle tanımlanan farklı bir alt müşteri numarasıyla 1 KG’ye kadar olan kargolarını 3,5 TL’ye ulaştırmış olacak…
EK Protokol kapsamında ilçe gazetelerine ait kargolar, Van Şube Müdürlüğü’nün PTT nezdindeki Cari Hesabından bağımsız olarak peşin ödemeyle şubeye teslimi gerçekleşecek.