BERGE: YANINDA OLANIN YANINDA OL

Yerel esnafımız da bayram etsin

SİYASET 6.08.2019 12:38:38 0
BERGE: YANINDA OLANIN YANINDA OL
Tarih: 01.01.0001 00:00

Bayram alışverişinin yerel esnaftan yapılmasını isteyen BERGE: YANINDA OLANIN YANINDA OL

Van esnafının her daim Vanlıların yanında olduğunu belirten VAN ESOB Başkanı Berge, bayram alışverişinin yerel esnaflardan yapılması çağrısında bulundu.  

Yaklaşan Kurban bayramının bereketiyle birlikte geldiğini söyleyen Van Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (VAN ESOB) Başkanı İsa Berge, Van halkından bayram alışverişini yerel esnaflardan yapmasını istedi.

Yanında olanın yanında ol!

Van esnaf ve sanatkarlarının Van’ın ekonominin can damarı olduğunu hatırlatan Berge, “Gün Van ekonomisine önemli katkılar sunan esnafın yanında olma günüdür. Yaşadığı tüm zorluklara rağmen Van halkına hizmet eden bir esnafımız var. Bereketini beraberinde getiren kurban bayramı alışverişi ile Van yerel esnafına destek olalım.” dedi.

Yerel esnafımız da bayram etsin

Bayramlarda özellikle çocukların daha çok sevindiğini vurgulayan VANESOB Başkanı Berge, “Hem çocuklarımızı hem de esnafımızı sevindirelim. Uzun süredir zorda olan yerel esnafımızın da yüzü gülsün. Böylece yerel esnafımız da gerçekten bayram etsin.  

Tüm Van halkının bayramını kutladı

Başkan Berge, “Kurban bayramının Van’ımıza, ülkemize ve tüm İslam alemine barış ve huzur getirmesini diliyorum. Tüm Van halkının bayramını kutluyorum.” dedi.