Başkan Kahraman’dan MHP’ye ziyaret

Van Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Federasyonu Başkanı Ayhan Kahraman ve Yönetimi MHP Van İl Başkanı Salih Güngöralp’ı makamında ziyaret etti.

SİYASET 26.02.2021 10:48:54 0
Başkan Kahraman’dan MHP’ye ziyaret
Tarih: 01.01.0001 00:00

Başkan Kahraman, geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen olağan kongre ile yeniden MHP Van İl Başkanı seçilen Salih Güngöralp ve yönetimine hayırlı olsun dileğinde bulundu. Ziyarette değerlendirme yapan Van Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Federasyonu Başkanı Ayhan Kahraman, “Başkana ve yönetimine başarılar diliyoruz. Biz Federasyon olarak siyaset üstü bir noktadayız. Bu doğrultuda da MHP Van İl Teşkilatını ziyaret ettik. İl Başkanı Salih Güngöralp’a ve yeni yönetimine hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

MHP Van İl Başkanı Salih Güngöralp ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek MHP olarak her zaman Van Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Federasyonu’nun yanında olacaklarını belirten Güngöralp, Van Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Federasyonu yönetimi ile bir süre sohbet etti.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi