‘Bağımlılıkla Mücadele’ semineri

Edremit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Hayatın Renkleri Solmasın Derneği arasında bağımlılıkla mücadele eğitimi verilmesini sağlamak, toplumu bilgilendirmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla protokol imzalandı.

SİYASET 13.03.2020 10:22:06 0
‘Bağımlılıkla Mücadele’ semineri
Tarih: 01.01.0001 00:00

SEMİNER VERİLDİ

Taraflar arasında imzalanan protokol ardından Hayatın Renkleri Solmasın Dermeği tarafından lise öğrencilerine yönelik seminer verildi.
Lise binasında verilen seminere, Edremit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Şevket Meydan, Müdür Yardımcıları, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Semineri, Hayatın Renkleri Solmasın Derneği Başkanı Osman Turğut, verdi.


‘FARKINDALIK ÇALIŞMASI YAPTIK’
Seminerle ilgili bilgi veren Hayatın Renkleri Solmasın Derneği Başkanı Osman Turğut, farkındalık çalışması yaptıklarını belirterek, “Bağımlılıklarla mücadele çerçevesinde Edremit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne misafir olduk. Bağımlılıkla mücadelede farkındalık çalışması yaptık. Çağdaş gençliğin problemi ve çözüm yollarını, gençlerin güncel konulardaki sorularına cevaplar vermeye çalıştık.” dedi.
 
FAALİYETLER SÜRECEK
Derneğin bu konudaki faaliyetlerinin süreceğini ifade eden Turğut, şunları kaydetti:
“Sigara, alkol, uyuşturucu gibi zararlı maddelerin tüketimini en aza indirmek, sağlıklı bir nesil ve toplumun oluşmasına zemin hazırlamak ve sanal bağımlılık, kumar, şans oyunları gibi kötü alışkanlıklarla mücadele etmek için faaliyetlerimiz bundan sonra da sürecek.” 
Haber: Adil HARMANC