Babacan, partisinin Van İl Başkanlığı bürosunun açılışına katıldı

Demokrasi ve Atılım Partisi'nin (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Van İl Başkanlığı bürosunun açılışına katıldı.

SİYASET 16.11.2020 21:47:24 0
Babacan, partisinin Van İl Başkanlığı bürosunun açılışına katıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Partisinin il kongresi için Van'a gelen DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, İl Başkanlığı Bürosu'nun açılışına katıldı.

     Deva Partisi Van İl Bürosu'nun açılışına; Babacan'ın yanı sıra; AK Parti 23. Dönem Van Milletvekilleri ve şimdiki Deva Partisi Kurucularından Kerem Altun, ile GMYK Üyesi İkram Dinçer, İl Başkanı Semra Odabaşı ve partililer tarafından yapıldı.

Açılışta kısa bir konuşma yapan Genel Başkan Babacan, “İl binamızın Van için, Van’ın bütün ilçeleri için, Vanlı vatandaşlarımız için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Başta il başkanımız Semra Hanım olmak üzere tüm il teşkilatımıza da, ilçe teşkilatlarımıza da bu mekânlarda Van’ımız için hayırlı hizmetler diliyorum. Hep beraber çok çalışacağız. Bugün Van İl Başkanlığı 1. Olağan kongremizi gerçekleştireceğiz. Yorgunluk var biliyorum. Yoğun bir şekilde teşkilatımız bugün için hazırlandı. Kongremizden sonra asıl yorgunluk başlayacak. Kapı kapı dolaşacağız. Sokak sokak gezeceğiz. Vatandaşlarımızla temasla Deva Partisi’nin, memleketimizin için hazırladığımız politikaları, programları, projeleri vatandaşlarımızla paylaşacağız. Türkiye’mizin sorunları büyük, şuandaki iktidarın, şuandaki hükümetin bu problemleri çözme imkanı, ihtimali kalmadı. Ama umutsuz olmak içinde hiçbir sebep yok. Hepimiz geleceğe artık daha güvenle bakmalıyız. Çünkü Türkiye’nin Deva’sı hazır, Van’ın Deva’sı hazır” ifadelerini kullandı.

Açılış sonrası parti binasını dolaşan Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, İl Başkanı Semra Odabaşı’ndan bilgi aldı. Babacan ve beraberindekiler Van TSO ziyaretlerinin ardından kongrenin yapılacağı otele geçtiler.