Akman: Gazeteciler toplumun sesidir

Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, kendisini ziyaret eden Vangölü Gazeteciler Cemiyeti yönetimi ile yaptığı görüşmede, gazetecilerin toplumun sesi olduğunu belirterek, “Bizim yaptığımız işlerin kamuoyuna yansıması noktasında, bası

SİYASET 11.05.2019 12:55:50 0
Akman: Gazeteciler toplumun sesidir
Tarih: 01.01.0001 00:00

Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, görevi devraldıktan sonra yoğun bir ziyaretçi trafiği ile karşılaşıyor. Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte çalışmalarını devam ettiren Akman, bir yandan da tebrik ziyaretlerini kabul ediyor.


         Vangölü Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyeleri de Başkan Akman’ı ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olmasını temenni etti.
Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Fatih Sevinç ve Yönetim Kurulu Üyelerinden İhlas Haber Ajansı Van Bölge Müdürü Şükrü Akyüz, Bölge Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Bişar Ulutaş ve Şehrivan Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ömer Aytaç Aykaç, Başkan Akman’ı ziyaret ederek bir süre görüştü.


        Ziyarette, Tuşba Belediyesi Basın Müdürü Şabettin Akkuş da yer aldı.
Başkan Akman, Tuşba’da güzel hizmetler yapmak için çalışacaklarını belirterek, kurumun borcunun kendilerini biraz zorladığını, ancak yine de halka hizmet etmek için ne gerekiyorsa yapacaklarını vurguladı.
Vangölü Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Fatih Sevinç, Başkan Akman’a çiçek takdim ederken, Başkan Akman ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.