AK Parti Van İl Gençlik Kolları Başkanı Kadri Özbilge görevinden istfa etti

AK Parti Van İl Gençlik Kolları Başkanı Kadir Özbilge, 2 yıldır yürüttüğü görevinden istifa ettiğini açıkladı.

SİYASET 7.04.2020 00:00:41 0
AK Parti Van İl Gençlik Kolları Başkanı Kadri Özbilge görevinden istfa etti
Tarih: 01.01.0001 00:00

AK Parti Gençlik Kolları Van İl Başkanı Kadir Özbilge, 2 yıl önce atandığı görevinden istifa etti. İstifasını AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkezi’ne veren Kadir Özbilge’den boşalan İl Başkanlığı görevini, yeni bir başkan atanıncaya kadar Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcı Muhammet Çalağan vekaleten üstlenecek. Aynı zamanda İpekyolu Belediye Meclis Üyesi olan Kadir Özbilge, AK Parti’deki siyasi çalışmalarına devam edecek.

KADİR ÖZBİLGE NEDEN İSTİFA ETTİ?

İstifası ile ilgili ididaların gündeme gelmesi üzerine Van Postası Gazetesi’ne bilgi veren Kadir Özbilge, “AK Parti Van İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevini 2 yıldır sürdürüyordum. Gençlik kolları teşkilatlarımızda görev alabilmek veya göreve devam edebilmek için 30 yaş altında olmak gerekiyor. Yaş nedeniyle görevden ayrılmak durumunda kaldım.

Ancak gerek İpekyolu Belediyesi Meclis Üyesi olarak, gerekse AK Parti’de bir nefer olarak siyasi çalışmalarıma, teşkilatıma hizmet etmeye devam edeceğim.” diyerek neden istifa ettiğine açıklık getirdi. Kaynak: Van Postası Gazetesi