AK Parti Van İl Başkanlığı, Yönetim Kurulu Toplantısını yaptı; 'Kentin sorunları istişare edildi'

AK Parti Van İl Başkanlığı haftalık Yönetim Kurulu Toplantısı, İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ve Milletvekili Abdulahat Arvas'ın öncülüğünde yapıldı.

SİYASET 27.01.2020 18:15:17 0
AK Parti Van İl Başkanlığı, Yönetim Kurulu Toplantısını yaptı; 'Kentin sorunları istişare edildi'
Tarih: 01.01.0001 00:00

Yapılan açıklamaya göre, toplantıda, teşkilat yapılanması ve gündemdeki konuların görüşüldüğü bildirildi. Açıklamada, şehrin içinde bulunduğu sorun ve sıkıntıların da gündeme geldiği toplantıda, “karla mücadele, İskele sahilinde yapılması planlanan, ancak vazgeçilen proje, eski Devlet Hastanesi yerinin geleceği, kentte yaşanan hava kirliliği ve Elazığ depreminde devletin ve hükümetin çok başarılı çalışmalarının topluma aktarılması” konularının istişare edildiği kaydedildi.  

İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, toplantıda yaptığı konuşmada partilerinin önümüzdeki günlerde gerçekleştireceği Siyaset Akademisi eğitim programının önemine değindi. Akademiye son müracaat tarihinin 31 Ocak'a kadar uzatıldığını, özellikle Van'ı gelecekte yönetmek isteyen gençlerin bu akademide eğitim görmelerini istediğini sözlerine ekleyen Türkmenoğlu," Vanımızı gelecekte yönetmek isteyen gençlerimiz için organize ettiğimiz Siyaset Akademisi müracaat tarihi, 31 Ocak'a kadar uzatılmıştır. Özellikle gençlerimizin bu akademide eğitim almalarını istiyoruz. Teşkilatlarımızın sorun ve sıkıntılarını gidermelerinin yanısıra Vanımızın içinde bulunduğu problemleri de ilgili kurumlara aktararak çözümlerini talep ediyoruz" şeklinde konuştu. 
Daha sonra bir konuşma yapan Milletvekili Abdulahat Arvas, “Van'ın sorun ve sıkıntılarına hakim olduklarını, çözümleri için gecelerini gündüzlerine katmaya devam edeceklerini” söyledi. 
Yaklaşık 1 saat süren görüşmelerin ardından toplantının sona erdiği kaydedildi.