AK Parti Van İl Başkanlığı, Haftalık Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirdi

AK Parti Van İl Başkanlığı il ana kademe, kadın ve gençlik kolları yönetim kurulu üyelerinin katıldığı haftalık istişare ve değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya AK Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, başkanlık etti.

SİYASET 30.09.2021 10:13:10 0
AK Parti Van İl Başkanlığı, Haftalık Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirdi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Toplantıya AK Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Milletvekilleri Osman Nuri Gülaçar, Abdullahat Arvas, il başkan yardımcıları, Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Çalağan ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.
Toplantıda konuşan Türkmenoğlu; " Teşkilatımız birlik ve beraberlik içerisinde çalışıyor. Bu çalışmaların daha verimli olması için gerek sahada gerek Parti içerisinde birbirimize entegre olmuş şekilde çalışıyoruz. Merkezde İpekyolu, Tuşba, Edremit başta olmak üzere ve 10 ilçemizde çalmadığımız kapı kalmadı. Türkiye'de tarafımıza genel merkezimiz tarafından tevdi edilen ve sadece 10 şehirde bulunan Mobil İletişim aracımızı mahallelere kurduk. Burada vatandaşlarımızın sorun ve sıkıntısını, bulunduğu semtte dinliyor, çözülebilecek sorunların çözüm ortağı oluyoruz. Bu arada partimize yeni başvuruları alarak üye sayımızı arttırmaya devam ediyoruz. Kardeşlerim sosyal medyanın doğru ve etkin kullanımı vatandaşa daha rahat ulaşabilmenin en önemli yollarından biridir, sosyal medyayı doğru ve etkin kullandığımızda vatandaşlarımızla aramızda bir iletişim kurabiliyoruz. Bizler muhalefetin yalan ve yanlış bilgilerle AK Partimize yönelttiği iftiraları bertaraf etmek için sosyal medyayı aktif şekilde kullanmalıyız. Bizler bu çalışmaları yaparken vatandaşlarımızı evlerinde, işyerlerinde ziyaret ederek gönül köprüsü kurma yolundaki çalışmalarımıza da devam etmeliyiz. Partimiz hizmet partisidir, hizmetlerimizi vatandaşımızın ayağına giderek onlarla paylaşmalıyız” dedi. 
Van Milletvekilleri ise, "2023 seçimlerine  giderken daha fazla kapı çalarak çalışmalarımıza daha fazla hız vermemiz gerekiyor. Sıkmadığımız el bırakmayacağız. Hayır ve şerde vatandaşımızın yanında olduk ve olacağız. Dünya liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan'ın çalıştığı gibi bizlerin de gerek memleket gerek ülkemiz için daha fazla enerji sarf edip birlik ve beraberliğimizi pekiştirme yolunda emin adımlarla yürümeye devam etmeliyiz. Birlikteliğimizi, dayanışmamızı koruyup kollayıp çalışmalarımızı 2023 hedefleri doğrultusunda yürüttüğümüz sürece hiçbir engel önümüzde durmayacaktır." ifadelerini kullandılar. 
Gençlik Kolları ve Kadın Kolları ise teşkilat olarak yaptıkları çalışmaları ve bundan sonra nasıl bir yol izleyecekleri hakkında bilgiler verdi.
Yapılan toplantı karşılıklı fikir alış verişiyle son buldu.