AK Parti Van İl Başkanı Türkmenoğlu video konferans toplantısına katıldı

AK Parti Genel Merkezi İl Başkanları toplantısını video konferans yöntemiyle yaptı. Türkmenoğlu da bu kapsamda yapılan toplantıya Van İl Başkanlığı’ndan katıldı.

SİYASET 28.03.2020 18:54:21 0
AK Parti Van İl Başkanı Türkmenoğlu video konferans toplantısına katıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında Türkiye’de de tedbirler hız kesmeden devam ederken, siyasi partiler de toplantılarını tedbir amacıyla video konferans yöntemi ile gerçekleştirmeye başladı. AK Parti Genel Merkezi bu kapsamda il başkanları toplantısını video konferans yöntemiyle yaptı.

AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, 81 ilin il başkanlarının katıldığı toplantıyı video konferans olarak yaptı. AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu’ da toplantıya il binasından katıldı.

İl Başkanı Türkmenoğlu video konferans toplantısıyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Ulusal anlamda mücadele ettiğimiz COVID-19 salgınıyla ilgili hükümetimizin almış olduğu kararlara katkı sağlamak amacıyla, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Erkan Kandemir başkanlığında, il başkanlarının katıldığı video konferans toplantısı gerçekleştirdik” ifadelerine yer verdi.