Ak Parti Van İl Başkanı Türkmenoğlu Giravi Aşireti Reisi ile bir araya geldi

Ak Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu beraberindeki başkan yardımcıları Sinan Başak ve Abdurahman Çohaz ile birlikte Hacıbekir Mahallesi’nde startını verdiği 2023 hedefleri yolunda bugün Gravi Aşiret Reisi Hacı Rıza Ertaş’ı

SİYASET 26.11.2020 11:20:21 0
Ak Parti Van İl Başkanı Türkmenoğlu Giravi Aşireti Reisi ile bir araya geldi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Önemli ziyaretler gerçekleştirerek partiye güç kazandıran Ak Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını Gravi aşiret büyüğü Hacı Rıza Ertaş’a iletti. Ertaş ile 2023 hedefleri doğrultusund karşılıklı fikir teatisinde bulunan Türkmenoğlu, hükümetin icraatlarını anlattı.

“BİR BÜTÜN OLARAK, DİK, KARARLI DURUYORUZ”

Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Türkmenoğlu, “Cumhurbaşkanımız liderliğinde batıya karşı güçlü ve kararlı tutumlar sergileyerek artık küresel güçlerin hayal ettiği eski Türkiye olmadığını, Doğu’dan Batı’ya Kuzey’den Güney’e bir bütün olarak, dik, kararlı duruyoru Güçlü Türkiye’nin karşısında ezilen ABD, NATO ve AB ülkeleri hiçbir konuda anlaşamayanlar ne hikmetse ülkemizin selametini yer ile yeksan etmek için hep birlikte saldırıyorlar. Siz kıymetli aşiret büyüklerimiz toplumlarınızda çok önemli durumdasınız. Partimize vereceğiniz her bir destek, güçlü bir Türkiye yolunda tarih sizleri altın harflerle yazacaktır” dedi.

“BİZLER DİNDAR VE DEMOKRAT BİR GELENEĞİN SAHİBİYİZ”

Bu anlamlı ziyarette her zaman aşiretiyle birlikte Ak Partiye güçlü bir destek vereceğini söyleyen Gravi aşiret reisi Hacı Rıza Ertaş “Biz büyüklerimizin zamanından beri hep demokrat geleneğin yanında olduk. Babam Ebubekir Ertaş 1960 ihtilalinden sonra Menderes tuttuğu için Sivas’a sürgüne gönderildi. 3 yıl kamplarda kaldı. Bizler dindar ve demokrat bir geleneğin sahibiyiz. Bu gelenek şimdi Say cumhurbaşkanımızın elindedir. Biz sonuna kadar Ak Parti ve Sayın Erdoğan’ın yanında olacağız” ifadelerini kullandı.