AK Parti Milletvekilleri Gürpınar’da

AK Parti Milletvekilleri Abdulahat Arvas ve Osman Nuri Gülaçar, Gürpınar’da çeşitli temaslarda bulundu.

SİYASET 29.08.2019 22:17:21 0
AK Parti Milletvekilleri Gürpınar’da
Tarih: 01.01.0001 00:00


Temaslar kapsamında ilk olarak Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, 5 aylık süreç içerisinde hayata geçirdikleri çalışmaları vatandaşlara anlattı. 
Daha sonra mahalle muhtarlarının öneri talep ve sorunları dinleyen vekiller, kurum amirlerinden taleplere ilişkin bilgiler aldı. 
Program kapsamında konuşan Başkan Tanış, 5 aylık süreç içerisinde gece gündüz demeden çalışmalara devam ettikleri kaydetti.
Gönül Belediyeciliğin Gürpınar’da kısa süre içerisinde gönülleri kazanmaya başladığını kaydeden Başkan Tanış, “Her alanda çalışmalarımızı yapıyoruz. Yol yapım ve onarımdan tutunda kültür sanat etkinliklerine kadar tüm hizmetlerimizi büyük bir özveriyle yürütüyoruz. Çalışmalarımızı yaparken de vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda hizmetlerimizi üretiyoruz. Bu anlamda elimizden geldikçe de çalışmalarımızı yapmaya devam edeceğiz.”
“Biz gönüller yapmaya, gönüller inşa etmeye geldik.” diyen Başkan Tanış, şunları kaydetti:
“Gönülleri inşası ile beraber ilçemizi de inşa ve ihya etme sürecini sürdürüyoruz. Her anlamıyla modern bir Gürpınar inşa ederek vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı amaçlıyoruz. Bu anlamda projelerimizi hazırladık kısa süre içerisinde de hayata geçireceğiz. Projelerimiz ile ilçemizi hem istihdamı artıracağız hem de ekonomik ve sosyal anlamda katkı sunacağız.” 
Vekiller, son olarak Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış’ı makamında ziyaret ederek sohbet etti.