Ak Parti heyetinden, Vali Balcı’ya ziyaret…

Ak Parti Van İl Teşkilatı, geçtiğimiz günlerde görevine başlayan Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı'yı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

SİYASET 23.05.2022 17:04:41 0
Ak Parti heyetinden, Vali Balcı’ya ziyaret…
Tarih: 01.01.0001 00:00

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu başkanlığında Vali Balcı’yı ziyaret eden;  Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Çalağan, Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer ve 13 ilçe başkanı, Vali Balcı’ya yeni görev yerinde başarılar diledi.

  AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, devlet işlerinde devamlılığın esas olduğuna işaret ederek, “Biz de AK Parti ailesi olarak, ilimizde Van Valisi olarak görevlendirilen Dr.Ozan Balcı'ya hayırlı olsun temennilerimizi iletmek üzere buraya geldik. Umarım sayın Valimiz Van'da başarılı işlerin altına imza atacaktır. Şahsım ve teşkilat mensuplarım olarak kendisine yürekten başarılar diliyorum. Biz de ilçe belediye başkanlarımız ile şehrimize her noktada hizmet vermek amacıyla gece gündüz demeden AK Kadrolar olarak çalışmaktayız” dedi.

   Van Valisi Ozan Balcı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “Van'a hizmet, hepimizin amacıdır. İnşallah hep birlikte Van'ı layık olduğu yere getirmek için var gücümüzle çalışacağız” ifadelerini kullandı.