AK Parti Gevaş ilçe kongresi yapıldı

AK Parti Van’ın Gevaş İlçesi’nde 7. Olağan Genel Kurulu’nu, pandemi kuralları çerçevesinde ve yoğun katılımla gerçekleştirdi. Yapılan oylamad İlçe Başkanı Tahsin Değirmencioğlu ile devam kararı alındı.

SİYASET 23.08.2020 18:37:22 0
AK Parti Gevaş ilçe kongresi yapıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Gevaş YİBO Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen kongreye, Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Van Milletvekilleri Osma Nuri Gülaçar, Abdulahat Arvas, AK Partili belediye başkanları, 12 ilçe başkanı, Kadın, Gençlik kolları başkanları ile çok sayıda dave katıldı. Pandemi tedbirleri kapsamında delegeler ve davetliler salona maske, dezenfekte ile ateş ölçer kontrolleri yapılarak alındı. Sayg duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlayan kongreye divan başkanlığını genel merkez Van İl Koordinatörü Alaattin Parlak yap Ardından İlçe Başkanı Tahsin Değirmencioğlu, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma gerçekleştirdi.

Kongrede İlçe Belediye Başkanı Murat Sezer, İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Milletvekilleri Abdulahat Arvas ve Osman Nuri Gülaça birer konuşma yaparak partilerinin genel politikaları ve çalışmaları hakkında delegeleri bilgilendirdiler. Konuşmaların ardından faaliyet ve gelir-gider raporları okunarak oylandı. Ardından yapılan seçimde mevcut İlçe Başkanı Tahsin Değirmencioğlu, delegelerin oyunu alarak İlçe başkanlığına yeniden seçildi.