VGC gazetecileri koronavirüs tedbirleri konusunda uyardı

Vangölü Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Fatih Sevinç, Van’da bazı gazetecilerin koronavirüse yakalandığını açıklayarak, geçmiş olsun dileklerind bulundu. Başkan Sevinç, gazetecileri koronavirüs tedbirleri konusunda uyardı.

SAĞLIK 5.09.2020 11:18:08 0
VGC gazetecileri koronavirüs tedbirleri konusunda uyardı
Tarih: 01.01.0001 00:00

VGC Başkanı Fatih Sevinç, koronavirüse yakalanan gazetecilerin bu illetten kısa zamanda kurtulmaları dileğinde bulunarak, her zaman bu arkadaşların yanında olduklarını belirtti.

“GAZETECİ ARKADAŞLARIMIZA ŞİFALAR DİLİYORUM”

Başkan Sevinç yayınladığı mesajında, “Malumunuz üzere pandemiden ötürü şu aralar ciddi sıkıntılar yaşanmaktadır.

Bu nedenle gazeteci arkadaşlarımızda her zamanki gibi etkilenecek kesimlerin başında gelmektedir. Sahada ve çalışma ortamlarınızda eminiz ki her biriniz önlemlerinizi almaktasınızdır. Tedbirlerinizi daha da arttırmanızı her birinizden rica ediyorum. Şu aralar gazeteci arkadaşlarımızdan da bir iki vakanın olduğunu üzülerek öğrenmiş bulunmaktayım. Arkadaşlarımızın bu illetten en kısa zamanda kurtulacaklarını inancım tamdır. Vangölü Gazeteciler Cemiyeti olarak önceki süreçte olduğu gibi bu son süreçte de yanınızda olduğumuzu ifade etmek isteriz.

Bu doğrultuda ihtiyaç duymanız durumunda bizlere ulaşarak, başta temel ihtiyaçlarınız olmak üzere her türlü desteği siz gazeteci arkadaşlarımıza sunacağımızdan a şüpheniz olmasın. İnşallah bu zor günlerde tedbirlerimizi alarak sağlıklı günlere ulaşacağımız ümidiyle gazeteci arkadaşlarımıza şifalar dilerken hepinize saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.