VAN HALKINA ACİL UYARI!!!

BAŞHEKİMLİĞİMİZ DEN DUYURULUR:

SAĞLIK 28.03.2020 16:13:47 0
VAN HALKINA ACİL UYARI!!!
Tarih: 01.01.0001 00:00

Bütün dünya koronavirüsten kurtulmanın yollarını ararken risk bölgelerinden biri olan Van için ne gibi çalışmalar, tedbirler ve salgına karşı önlemler alınıyor diye Van halkı merak ediyor.

Salgın ve tedbirlerle ilgili sosyal medya hesabından Van halkına çok önemli uyarılarda bulunan,

Van YYÜ Hastanesi Başhekimi Dr.Öğr.Üyesi Ümit Haluk İliklerden, yaptığı paylaşımda Van halkının güvende olduğunu belirtti…

BAŞHEKİMLİĞİMİZDEN DUYURULUR:

Acil servis hizmetlerimiz ve poliklinik hizmetlerimiz devam etmektedir. Poliklinik hizmetlerimiz mağduriyet oluşmayacak şekilde düzenlenmiş ve ayaktan başvurulara açıktır. Tüm Onkoloji ve Diyaliz hastalarımıza ( Acil cerrahi, biyopsi, tanı, tedavi ve müdahale dâhil olmakla birlikte ) hizmetlerimiz devam etmektedir. Hastanemizde salgın nedeniyle tüm tedbirler alınmış olup, resmi beyanımıza dayanmayan gerçek dışı haber ve beyanlara itibar etmeyiniz dedi.

Başhekim iliklerden ayrıca bazı başlıklar ile HashTag oluşturdu ve Van halkının olası sorunlar karşısında aşağıdaki telefonları arayarak sorunlarının çözüleceği mesajını verdi. #MAĞDUROLMAYACAĞIZ#

SAĞLIKSUNUMUNDA DEVAMLILIKŞART!

Salgın nedeniyle poliklinik ve rutin sağlık hizmetlerinde mağduriyet yaşayan vatandaşlarımız 0 (546) 261 39 39 no’lu telefondan taleplerini bildirebilir.