Van'da yeni bir diş kliniği hizmete açıldı

Van'da Diş Hekimleri Ömerhan Sönmez ve Recep Beysüm tarafından yeni bir ağız ve diş sağlığı kliniği hizmete açıldı. İş yerinin açılışına; Van Valisi Mehmet Emin Bilmez de katıldı.

SAĞLIK 8.12.2021 10:30:23 0
Van'da yeni bir diş kliniği hizmete açıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Nüfusu her geçen gün artan Van'da, ağız diş sağlığı üzerine yeni iş yerleri hizmete açılıyor. Önceki gün hizmete giren Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği Vanlılara hizmet vermeye başladı.

Diş kliniğinin açılışına; Van Valisi Mehmet Emin Bilmez'in yanı sıra; Milletvekili Osman Nuri Gülaçar, Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, İpekyolu Kaymakamı aynı zamanda Belediye Başkan Vekili  İhsan Emre Aydın ile çok sayıda davetli katıldı.

BEYSÜM: RANDEVU SİSTEMİ İLE HİZMET VERECEĞİZ

Gazetemize açıklamalarda bulunan Diş Hekimi Recep Beysüm, "İlimizde artan ihtiyaçlara binaen Diş Kliniğini Ömerhan Sönmez kardeşimle açmaya karar verdik. Bu anlamda Van'ın Ağız ve Diş Sağlığı noktasında hak ettiği hizmete kavuşması için elimizden geleni yapmaya söz veriyoruz. Küçük, büyük birçok kişinin kâbusu olan diş tedavisinde Allah'ın izniyle ve hekimlik tecrübemizle halkımızın yanında olacağız inşallah. Randevu sistemi ile hizmet vereceğimiz için hastalarımıza zaman konusunda her hangi bir kısıtlama olmaksızın onları en güzel ve en sağlıklı şekilde evlerine göndermek hususunda kararlıyız. Bu vesileyle bugün heyecanımıza ortak olan başta Sayın Valimiz Mehmet Emin Bilmez olmak üzere, Milletvekilimiz Osman Nuri Gülaçar'a, Emniyet Müdürümüze, Belediye Başkanlarımıza, diş hekimi dostlarımıza ve bütün davetlilere sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. İnşallah başta halkımızın daha sonra bize yakın ve sıcak ilgi gösteren değerli yöneticilerimize mahcup olmayız" ifadelerini kullandı.

Açılış ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar ise "Van Valimiz, Emniyet Müdürümüz, İpekyolu Kaymakamımız, İl Müftü Yardımcımız, Edremit ve Tuşba Belediye Başkanlarımızın katılımıyla Diş Hekimi yeğenim Ömerhan ve kıymetli ortağı Recep kardeşimizin iş yerlerinin açılışını gerçekleştirdik. Rabbim muvaffak eylesin. Hem Van için hem de kendileri için hayırlı olsun inşallah" diye konuştu.

Van Bölge Gazetesi: Necat Teyfun